Gençlerbirliğinde forma giyen Sedat Yeşilkaya Alexi tutmak benim için zor olmadı, çünkü kendisi durarak oynuyor derken, takımın flaş transferi Isaac Promise Basında övgüyle bahsedilmesi beni sevindirdi ve gururlandırdı diye konuştu.
Gençlerbirliğinin flaş transferi olarak gösterilen Nijeryalı golcü futbolcu Isaac Promise, basında kendisinden övgüyle bahsedilmesi nedeniyle sevinçli ve gururlu olduğunu söyledi.
SEDATTAN ALEXE GÖNDERME
Beştepe İlhan Cavcav Tesislerindeki basın toplantısına katılan ve Fenerbahçe maçında teknik direktör Ziya Doğanın kendisini Alex i tutmakla görevlendirdiğini belirten Sedat Yeşilkaya, Alexi tutmak benim için zor olmadı. Çünkü kendisi durarak oynuyor dedi.
Rakipleri karşısında maça iyi konsantre olduklarını anlatan Sedat, Son iki sezonun şampiyonu ile oynadık. İyi bir başlangıç yaptık. Sondakikadaki pozisyonumuz gol olsa sahadan galibiyetle bile ayrılabilirdik. Bir puan iyi sonuç diye konuştu.
Ligde, Ankaraspor ile bir derbi maça çıkacaklarını hatırlatan Sedat Zor maç olacak. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir kadro oluşturduk. Takımın güvenini kazanması için galip gelmek zorundayız. İnşallah galip geleceğiz diye konuştu.
İYİ BAŞLANGIÇ YAPMAK ÖNEMLİYDİ
Isaac ise iyi bir başlangıç yapmanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, Benden bahsedilmesi beni sevindirdi. Elbette böyle övgüler beni gururlandırdı. Daha çok çalışıp, daha iyi performans göstermem gerekli diye düşünüyorum. Aynı düzeyde kalmak için daha çok mücadele edeceğim dedi.
Ligin ilk maçında geçen sezonun şampiyon takımıyla karşılaştıklarını hatırlatan Nijeryalı golcü oyuncu, Çok önemli bir maçtı. Şampiyon takımla karşılaştık. Çok iyi konsantre olduk. Hocamızın istediklerini yaptık. Rakibe çok fazla gol pozisyonu vermedik diye konuştu.
Türkiye Liginin göründüğü gibi kolay bir lig olmadığına dikkati çeken Isaac, şöyle devam etti:
Hava şartları önemliydi. Adaptasyon süreci geçireceğim. Önemli olan, teknik heyetin bizden istekleridir. Türkiye Ligi kolay bir lig değil. Milli takımlarda üst düzey maçlarda yer aldım. Ankaraspor ile yapacağımız derbi maçta zorluk çekmeyeceğim. Çünkü rakibimizle TSYD Kupası maçında karşılaştık. Rakibimizi tanıyor ve biliyoruz.
HEDEF DAHA ÜST LİGLER
Her futbolcunun hedefinin daha üst liglerde oynamak olduğunu belirten genç yıldız, Hedeflerden bir tanesi de üst liglerde mücadele edebilmektir. Benim de bunu başarabilmek için çok çalışmam gerekir. Bunu biliyorum diyerek sözlerini tamamladı.