Barış Manço, Fransada bir TV kanalının canlı yayına katılır. Küstah programcı Manço'yla ve Türklerle dalga geçmektedir.Dayanamayan sanatçı cevaplarıyla sunucuyu bin pişman eder
İşte Star Gazetesi yazarı Halit Kakınç'ın köşesine taşıdığı Barış Manço hatırası...
"Hey gidi koca Barış Manço!
Şimdi diyeceksiniz ki, ne ilgisi var!.. Durup dururken bu konu da nereden çıktı?..
Aslında her şeyin -ilgisiz gibi gözükse de, birbiri ile bir bağlantısı var. Birincisi, olayın sübjektif tarafı- tüm kalem erbabı geçinenler, hafta başında yazı yazmakta zorlanırlar. Hafta sonları içte ve dışta olaylar, vitesi boşa alır. Yaz sıcağının verdiği rehavet, tatil yapmamışlığın bunalımı ile birleşir. Büyür.
Dün bu psikoloji ile gazeteleri okudum. Ajanslara girdim.
Bekáret tartışması, mayınlı mıntıka. Beni aşar. MHPnin Tekir Yaylasındaki kurultayı... Bu konu, bir bütünün parçası -yazacağım, ama zamanı var. Vahidüddinin torununun torunun düğünü, Murat Bardakçının işi. Haşamayı yazdık. ABden bıktık. Büyük ayaklının cinsel organının da büyük olması- böyle bir iddianın tartışması, bizi bozar.
Sevgili Dostum,12 yaşından bu yana arkadaşım Şerif Hünal çoğumuzun hiç bilmediği bir olay anlatmıştı. Haftaya bu anı ile başlayalım. Hem Barış Mançoyu rahmetle yad etmiş oluruz hem de haftanın geri kalanı ile mücadelede moral olur.