xxxxxxxxxxxxxxxx arkadaşlar bi video buldum komik video elbette gta 4 ün gerçek videosu değil ama izlerken gülmekten koptum ya http://www.redcoat.net/pics/gta4real.mpg :p :D :D ;)
PulC ayrıca bunun gta 4le hiçbir ilgisi yok. gta4real videonun adı. yani gerçekte gta veya gerçek hayatta gta anlamına gelio. ordaki 4 - for anlamında. yani gta for real. ek bilgi vermek istedim :o
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: PulC ayrıca bunun gta 4le hiçbir ilgisi yok. gta4real videonun adı. yani gerçekte gta veya gerçek hayatta gta anlamına gelio. ordaki 4 - for anlamında. yani gta for real. ek bilgi vermek istedim :o evet abi haklısın bu gta3 ün videosu :cool: yani gta3 4real :D
aRiZen bence gta sa nın videosu cunku sevgilisi var adam siyah ve konusmalar sa daki gibi ustelik polis yıldızıda sadece polis geldii zaman cıkıo
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: arizen bence gta sa nın videosu cunku sevgilisi var adam siyah ve konusmalar sa daki gibi ustelik polis yıldızıda sadece polis geldii zaman cıkıo yok abi yaw bu gta3 sa ile ilgisi yok adamın yürüyüşü bile gta3deki adamla aynı :D :D :D
xxxxxxxxxxxxxxxx ama adam cj sölediklerini felan sölyüo sorry i need this ondan sonra bye baby i see you later felan
yetkiiin az önce baktım bi tarih war heralde eklenme tarihidir 20-Mar-2003 yazıyo yani biz kazandık oleyyyyyyyyyyy :D :D :D
PulC yaw ari x_large haklı gerçektende ama adamın zenci olması ve sevgilisinin olması kafayı karıştırıo ve health rakam olarak yazıo.