torcu35 Lig Tv linki resmi bir link.Lig Tv 1 haftalık demo yayını için heryere izin veriyor.Ayrıca Lig Tv'yi izleyebilmek için en az 512K'lık bir bağlantı gerektiğini duymuştum...
.ArThuR. valla bnde 256K lık bağlantı var hafta sonları hariç istediiim zmn seyredebiliorum...... arada ufak taklmalar oluyo tbii...
torcu35 Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 valla bnde 256K lık bağlantı var hafta sonları hariç istediiim zmn seyredebiliorum...... arada ufak taklmalar oluyo tbii... Benim kastettiğim zaten rahat izlemekti.1024K bir bağlantı ile LigTV'yi kusursuz izleyebilirsiniz.Ben izledim oradan biliyorum;):)
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 hehehe de maçları verse hemen geçerim walla 1024K:D:D:D 1024 e geçene kadar evine digiturk alırsın :D :D :D
Maxpayne1905 evet abi yaa bende ne arthurun verdiği nede diğeri hiçbirşey göstermiyor acaba sorun düşük hızdanmı yada internettenmi benim bilgisayarın bilgileri şunlar nvidia geforce 6200 pentium 4 512 mb rem
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: Maxpayne1905 evet abi yaa bende ne arthurun verdiği nede diğeri hiçbirşey göstermiyor acaba sorun düşük hızdanmı yada internettenmi benim bilgisayarın bilgileri şunlar nvidia geforce 6200 pentium 4 512 mb rem Makınanın performansı ii internet ile ilgili bi sorun olabilir
.ArThuR. makina ile ilgili diil o srada o kanalı çok fazla kişi izlediii için(server dolu oluduuu için) öle oluyor.....
Maxpayne1905 ok tamam bu sorunu halletik ama bi arkadaşta bi ligtv şeyi vermişti windows media playerle çalışıyorya onu denedim olmadı