G.Saray tribünleri, istifa da bir hizmettir pankartı açıp yönetimi protesto ederken, sezona galibiyetle başlayan takımını bağrına bastı.
Tüm biletler satıldı
Sarı-Kırmızılılar, yeni sezonun ilk maçında Konyasporu devirirken, taraftarlar da takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı - Kırmızılılar, satışa sunulan tüm biletleri alırken, yaklaşık 15 bin futbolsever Ali Sami Yen Stadındaki tribünleri doldurdu. Büyük bir heyecanla karşılaşmayı bekleyen Galatasaraylı taraftarlar takım sahaya çıktığı andan itibaren futbolculara büyük destek verdi, tüm oyuncular teker teker tribünlere çağrıldı.
İsitifaya davet
Taraftarlar futbolculara destek vermelerine karşın, özellikle açık tribündeki seyirciler maçın başlamasına dakikalar kala yönetim için, İstifa da bir hizmettir pankartı açtı. Yapılan transferlerin yetersiz kaldığını düşünen ve Ribberynin Marsilyaya gitmesine tepki gösteren Sarı - Kırmızılılar, bu pantartın yanı sıra, uzun süre, Yönetim istifa diye tempo tuttu. Bir bölüm seyirci ise, bu tezahüratlara tepki gösterdi.
Gemiyi en son kaptan terk eder
Yeni sezon için sözleşme yapılmayan Bülent Korkmaza da büyük sevgi gösterilerinde bulunuldu. Taraftarlar tribüne, üzerinde tecrübeli futbolcunun forma numarası olan 3 yazan ve Gemiyi En Son Kaptan Terkeder! 3, Hanginiz Bülent Kadar Galatasaraylısınız, 3, Bin Asır da Geçse Seni Asla Unutmayacağız ve Bu Taraftar Seninle Korkmaz pankartları açtı. Tecrübeli futbolcu için de uzun süre tezahüratlar yapıldı.
Galatasaray Taraftarı Yine Ne Kadar "Takımını Her Ne Durumda Olursa Olsun Destekleyen Taraftar Olarak Kendilerini Bir Kez Daha İspatladılar." Acaba Dünya'da Hangi Klübün Taraftarı Varki "Muhteşem Bir **5 Sene Ve Birde Avrupa Kupasını Kaldırmış. Ondan Sonra Bu Durumlara Kadar Gelmiş Olan Klubüne Böyle Destek Çıkmıştır." Umarım En Kısa Zamanda Bu Yönetim Ordaki Taraftarların Dediği Gibi Yaparlar; "İSTİFADA BİR HİZMETTİR."**