Oncelikle selamlar...Adım ASKER! kısaca bana BORDO BERE diolar.kimilerinin bundan sonra UFO denildigi yada GTA'da hayalet dendigi zamanda anacak oldugu ölümsüz kahraman :D Tum bunlar bir yana geldik yine tatlı sert bir oyunun sonuna...Ve oyun sonundan sonra simdide saadete!
Bilirsiniz! Hayatta adını tarihe yazdırmıs nice insan var.Kimisi bir aşıyı icad etmis bugunlere kadar gelmis,kimisi de ölüm makinası olan silahı! Biri iyi biri kötü! Ama ikisinde sonu aynı kaderle bitmis! ÖLÜMSÜZ BİR İSİMLE MÜHÜRLENMİSLER TARİH SAYFALARINA...Siz hic TRUVA yı izlediniz mi? Bence izleyin! Büyük savaşcı AŞİL ne diyor? "Önemli olan savaşmak deil! Savasıp ölmek yada savasıp ayakta kalmakla adın tarihe gecmiyor.Önemli olan tarihe gecen bir zafer yada yenilgi alman!
Simdi bakalın bakalım söyle bir gecmise...Hersey PULC nin 51.BOLGE die bir konu acmasıyla basladı.Bende herkes gibi pc basındaydım.Hava sıcak.Bunaltıcıydı,herkesi bunalttıgı gibi...Bende böyle ufaktan bir şaka yapayım dedim.Evet birincisi gayet güzeldi.Daha sonra oyunda biraz baymalar oldugunu dusundum.ve filmin 2. versiyonunu cektim.Kimlerle mi? BEN-LUDACRIS-NINJA! kim mi bunlar? Hepsi ben tabiki! Bravo! Bazı uyanık ve elinde bunu ortaya cıkarmak icin %100 imkan olan arkadaslar.Gercekten bravo diyorum.Cunku benim isim bu ve sizin isinizde bu! Buraya kadar hersey iyi hoş ta ya sizin icinizde dolasan nice benden tarafa kullanıcalara ne diceksiniz? Hic biri ben degilim.Ama hepsi benim gibi...Butun bunları bilipte bana yorumlarıyla destek verenler birden dönmüsler bakıyorum.Bunlar daha tehlikeli kendimce! Bırakın biz sucluda olsak iste karsınızdayız peki ya o dönekler :D hepinizi selamlıyorum dönek arkadaslar...SANIRIM BU DA SIZIN ISINIZ.ve cektigim filmde BUDA SIZIN ROLUNUZ :D
Gelelim montajlara.Evet cogunda bilerek yapılmış aksaklıklar ve bilicli kusurlar var.Bana laf atanlara diyorum! Ben bir grafiker mezunuyum gencler :D sizce istesem bunu farkedemezdiniz bile.kısır döngü resimlerle ve en önemlisi google.com dan ulasabileceginiz bayağı resimlerle yaptım.yaptım ki ben kacayım siz kovalayın! Kendinizi akıllı sanıp pay cıkarmayın,cunku size yol gösteren benim,elinize fener verende benim! Yoksa bu karanlıkta birbirinize sarılacaktınız :D:D:D
Taa ne zamandır herhangi bir faaliyette deilim! Ben ve benim gibi icinize sızan bir cok arkadasım! Ama bakıyorumda yankıları hala devam ediyor.Bir arkadasımız gecenlerde "hayalet gercekten var" die haykırmıs.Herkes yeni bir BORDO BERE vakası zannetmis :D iste büyüklük budur.Ödülleriniz icin sagolun! İnsanın onuru gururu serefi yada haysiyetine gelince...Hepinizi kınıyorum.Ben hic birinize aptalsınız,hepiniz bana kandınız demedim! Ve halende demiyorum.Ufacıksınız daha yas olarak! Deli caglarınız tabi.Koçlarım benim.Belki sizce bu cok onursuzca bir hareketti ama bir bakalım bakalım bizim sürükledigimiz ve actıgımız konulara...Her biri yaklasık olarak en az 2000 ile 2500 arası görüntülenme ve 1000e yakın yorumla sizler tarafından takip edilmis.Peki buna ne diyeceksiniz?
SIMDI BAKIN BAKALIM!SIZCE KIM DAHA BUYUK? BIR KISIYI YAKALAYAN SIZLERMI? YOKSA BINLERI ARKAMDAN SURUKLEYEN BIR BEN MI? HAHAHAHA
Sizler ki önceleri bizim peşimizden geldiniz.Daha sonrada hepiniz birden akıllı ben ise ..... oldum.Sizleri anlıyorum cocuklar.Sizlerin kaynayan kanlarınızı anlıyorum!
Neyse tatil güzel.Soyle bir deniz kenarı yapın artık.Bırakın bu isleri! Evde tıkanıp dısarı cıkamayanlar GTA oynasın.CJ ile gece kumsala cıksın.Belki bir UFO görür ha ne dersiniz? :D
Bu arada tüm yorumlarınız icin tesekkürler simdiden...Butun yorumlarınız icin ben ve icinizde yer alan toplam 213 nickli 17 arkadasım sizlere selam söylüyor...KALIN SAGLICAKLA!!!!
Ha unutmadan...UFO var! :D:D:D