orqun Akrlar oyunda yapabildiğiniz hareketleri buraya yazın. Örneğin yeni hareketlerden topu geriye çekme hareketi var. Tuşları R2 ye basılı tutarken geriye basın. Çok işe yarıyor. Ondan sonra feyk hareketi adam karşınızdayken gitmek istediğiniz yöne hızlıca iki kere basın. Yeni bulduklarımızı burada paylaşalım.
*ArslanParçası* Örneğin Ronaldinhio nun hareketinin nasıl yapılacağını bulamadım...Bulabilen biri varsa yazarsa çok sevinirim..:)
Aiko- bi kere nesta ile 2 sektirdim sonra topu dikti. top taça çıkıodu kaydım top havalandı oldugu yerde nesta kalktı ayaga topa dokundu top tekrar yukseldi ondan wurup uzaklaştırdı topu
*ArslanParçası* Bende bir kere benim sahadan topu uzaklaştırdım top yere sekti ve ronaldinhio geriye doğru yere eğilerek kafa ile pas verdi ama resmen yere çömeldi yani.....bu arada hala kimse ronaldinhio nun o özel hareketinin nasıl yapılacağını söylemedi :,(
Aiko- Orjinal Mesajı Yazan: *ArslanParçası* Bende bir kere benim sahadan topu uzaklaştırdım top yere sekti ve ronaldinhio geriye doğru yere eğilerek kafa ile pas verdi ama resmen yere çömeldi yani.....bu arada hala kimse ronaldinhio nun o özel hareketinin nasıl yapılacağını söylemedi :,( bu bana bi kaç kere oldu göğüs pası gibi bişe ştee arada oluo
Freeman Orjinal Mesajı Yazan: *ArslanParçası* Örneğin Ronaldinhio nun hareketinin nasıl yapılacağını bulamadım...Bulabilen biri varsa yazarsa çok sevinirim..:) flip flap hareketini 3 kere L1 veya 3 kere R2 basarak yapabilirsin ama her oyuncu yapmıyor bildigim ronaldinho, ibrahimovic var
Aiko- Orjinal Mesajı Yazan: Freeman flip flap hareketini 3 kere L1 veya 3 kere R2 basarak yapabilirsin ama her oyuncu yapmıyor bildigim ronaldinho, ibrahimovic var bu we 8 de deilmiydi??????????
Freeman Orjinal Mesajı Yazan: Aiko- bu we 8 de deilmiydi?????????? we8 liveware evolutionda da vardi bu haraket we9da da var
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: Freeman flip flap hareketini 3 kere L1 veya 3 kere R2 basarak yapabilirsin ama her oyuncu yapmıyor bildigim ronaldinho, ibrahimovic var galba cristiano ronaldo da yapıyor ben winning 9 u çok oynamadım we8 live-ware den biliyorum :)
mustea Orjinal Mesajı Yazan: *ArslanParçası* Örneğin Ronaldinhio nun hareketinin nasıl yapılacağını bulamadım...Bulabilen biri varsa yazarsa çok sevinirim..:) 3 kere artarda L1 e bas kesin olacak ;)
Clooney86 Yaa abi top sektirme varmış sonra havadan gelen topa topuk pası varmış.! Bir sürü haraket var biz yapamıyoz .! Voleler çok iyi olmuş yaa.! Bide Rövaşata varmı bu oyunda inşallah vardır ben daha yapamadım.!
Aiko- Orjinal Mesajı Yazan: Clooney86 Yaa abi top sektirme varmış sonra havadan gelen topa topuk pası varmış.! Bir sürü haraket var biz yapamıyoz .! Voleler çok iyi olmuş yaa.! Bide Rövaşata varmı bu oyunda inşallah vardır ben daha yapamadım.! vieriyle 9da 1 kere wurdum rowaşata ama taça gitti top.geldigi yere geri gitti top. 98 den beri we oynuorum şu ana kadar 1 kere rowaşata golu attım oda crespoyla we8 de.
chessfirst Orjinal Mesajı Yazan: Aiko- vieriyle 9da 1 kere wurdum rowaşata ama taça gitti top.geldigi yere geri gitti top. 98 den beri we oynuorum şu ana kadar 1 kere rowaşata golu attım oda crespoyla we8 de. :D Güldürdün beni. Aynen bende vole attım 3-4 kez ama rövaşata hiç atamadım. atmaya kalktım ama hiç vuramadım :,(