Fingon O nası bişi abi bildiğimiz böle bulanık olan dalgalanma gibi bişi mi? Hiç öle bişile karşılaşmadım
Dj_KuFe yukarı ya dogru dalgalan ma oluyo daha onceden yoktu simdi ortaya cikti weturka paketini yuklerken oldu
edizici kardesim sana yardımcı olayım.masaütüne sag tıkla.Özelliklere gir.sonra AYARLAR a gir.ordanda GELISMIS e gir.ordanda MONITORe gir.ordanda "Ekran Yenileme Sıklıgı" bölümü 75HERTZ yap.UYGULA de.cık.sorunun tamamdır.oyununu oyna sonra teşekkür edersin ;)
Sheva24 ayarlara gir gelişmişi tıkla sonra 3d yi tıkla özel ayarlara gir altta dikey senkronizasyın var onu sona çek yani her zaman açık olsun bi de böyle dene ben böyle yaptığımda olmuştu
musty Orjinal Mesajı Yazan: Dj_KuFe ati 512mb ekran kartı o ne abicim yanlış mı yazdım yoksa cidden 512 mb ekran kartı mı aldın...512 mb ekran kartları türkiye de zor bulunur ayrıca fiyatı da çook pahalı..zaten 128 mb ram yeterli 256 bile gereksizken 512 mb ekran kartı beni şok etti :confused:
TollYvEr Orjinal Mesajı Yazan: Dj_KuFe ati 512mb ekran kartı sen bana ekran kartını nereden aldığını; markasını ve modelini; ne kadar para bayıldığını açıklarsan sevinirim Bu arada 512 MB ekran kartı çıktı mı çıktıysa bile Türkiyeye geldi mi :confused: