aRiZen arkadaslar bu sex appeal hilesiz nası artar bunu anlatabilecek bi arkadas varmı yani nelere bağlı lütfen yardım :confused:
The Groove Orjinal Mesajı Yazan: blackcold fahişelerle sex yap müthiş bi açıklama. :biggrin2: (bir mesaja 1304819 tane smiley koymasak?)
eLanvitaL saolda sen nasıl açıklama yapardın :confused: :D (bir mesaja 1304819 tane smiley koymasak?)
The Groove arabanla seksi kızların (fahiş.) önünde durup korna çal.Sorduğu soruya evet de.sonrada ah-oh :scncapki: (bir mesaja 1304819 tane smiley koymasak?)
mustea tabi abi giyersen atlet hangi kız bakar :) birde ben denedim arabya fahilşe atmayı 10 ten attık sexappelde tık yok dedikleri mgibi olay giyinmekte bitiyo zaten sexappel cazibe demkmiş :)
aRiZen yaf mis gibi giyindim sex appealim biras arttı ddm bi fahişe buliim bari millet ole dio ilk fahiseyle sex yaptım allah baktım sex appeal in tavana vurmasına birascık kalmıs ddm bitanesiyle daa yapiim full olsun yaptım baktım sex appeal yeni kıyafetimi almadan onceki seviyeye dusmus yani kısacası bence bu sex appeal cok sacma bişi hicbişi anlamadım
s_t_g arkdaşlar bunun 2 yolu var Pahalı elbiseler giyerseniz %60 Hızlı bir araba'nın içinde fahişeyle sex yaparsanız %40 artar
Witch-King kesinlikle las venturastaki elbise dükkanlarından biri var herşey çok pahallı Ordan giyinin sex appealiniz çok artıyor
Frostmourne evet infernus, banshee, cheetah gibi arabalarda çok artıyor; yani tecrübeyle falan orantılı değil o :D
aRiZen ya ben bu sex appeal isini harbiden anlamadım :confused: cok sacma bişi bu fotoları cep telefonumla cektim aynı yer aynı zaman binaya tamı tamına bir adım daha yaklasınca sex appealin nası dustuunu kendi gozlerinizle gorun