ismet_nash ben bunu gazetede görmüştüm ve hemen açtım ama cracks ın verdiği link ten hangisini indircez 1. 2. 3. mü hangisi daha iyi....
Dabulu beyler hiç prog. la falan uğraşmanıza gerek yok map.google.com burada aynı içerikleri bulabilirsiniz arama motoruna istanbul yazdığınız da ist. danda görüntüleri alabilirsiniz...
Brian Moser İstabul'da değilim ama onu ben de bulabiliyom rapper :D Bulan varsa Saracoglu'nu koyarsa sevinirik Fbliler olarak :)
R@PP€R Size Şükrü Saraçoğlunu bulamadım :( ama Avrupa'nın en büyük stadını buldum :hihi: NOU CAMP :cool: :cool:
Brian Moser Teşekkürler Noyu Kamp için. Birisi de Şükrü Saraçoğlu'nu bulursa çok mesut olurum vallahi :D
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: blackcold abi orda üç tane şey var hangisini seççez :confused: fark etmiyor :) istediğini seç
R@PP€R nasıl olur, bende takır takır çalışıyor sen free versiyonumu indirdin? yoksa cracksin verdiği plus'ı mı?
R@PP€R ilk verilen linki indirdiysen bi sorun olmaz ama 2. plus yani paralı, şifre istiyor. Ben kendi verdiğim linki kullanıyorum sende onu kullan ama bilgisayarının kaldırması lazım onu bilemem...
R@PP€R dünya gibi bi şey çıkması lazım yüklenince, ona tıklayacan açılmazsa ikinci kez tıklayacan o zaman açılır
R@PP€R Arizen, tam linkini alamıyorum çünkü sağ tıklayınca özellikler çıkmıyor. http://kh.google.com/download/earth/index.html Bu linkten ben 2. sini indirdim sen de öyle yap