NecromanceR Pek takip etmediğim için verildi mi bilmiyorum. Çok eğlenceli bir animasyon. Paylaşmak istedim ... http://www.spaceclub2000.de/Space/Funstuff/IconFight/iconfight.php
Venom outlook ve diablo güsel **Edit: bi laf vardır imam ile başlayan**... **admin de daha önce açılmış konudan bi tane daha açarsa artık üyeler ne yapar:D**
NecromanceR Adminim de, mizah forumuna ayda yılda bir girerim. Bu kadar üstüme gelmeyin yahu :) Not : "icon" diye arattım, hiç sonuç bulamadı. Ben görevimi yaptım valla :cool:
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: CHaMPioN77 Daha önce verildi ama sadece msn ve icq çatışması vardı. Tamamı Harikaymış :D:D hayır aynısıydı;)
Kokane Üff yinemi bu konu!!! Connect, bu konuyu kilitleyip, acani banlayin. Bu adam hep sorun yaratiyor heryerde :p
Last_Blow Tamam ya adamın üstüne fazla gitmeyin.İlk defa Halil abiyi Mizah Foruma konu açtığını görüyorum. :)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Üff yinemi bu konu!!! Connect, bu konuyu kilitleyip, acani banlayin. Bu adam hep sorun yaratiyor heryerde :p Orjinal Mesajı Yazan: Makaay öf nedir bu ya aynı konuları tekrar tekrar acıyonuz yeter artık acaip güldüm bu iki msja ya :)