Orjinal Mesajı Yazan: burak35
UYARI:ARKADAŞLAR BU VENOM KONUMUN DIŞINDADIR BU KONUYU AÇMA NEDENİMDE RADARI KAYBEDEN YAMAYI SORMAMLA BAŞLAMIŞTIR(BKZ. FORUM SAYFASI RADAR KONUSU)ARKADAŞLAR BU VENOM OLAYININ KİMSEYLE Bİ ALAKASI YOK ONLA KİŞİSEL BİŞEY BU.UKALALAR BURDA BARINAMAZ HELE BAŞKALARININ KONU VE FİKİRLERİNE SAYGI DUYMAYANLAR BU FORUMDA ASLA BARINAMAZ.ŞAKŞAKCILARDA LÜTFEN OLAYI BOYUTLANDIRIP BÜYÜTMESİNLER!!!!
ulan hem kurallara aykırı konu açıyorsun(başlığın tamamı büyük harf)
hem yazdığın mesajın tamamı büyük harf bu da Kurallara aykırı
Forumda senden yaklaşık iki yıl kadar eskiyim, mesaj sayım seninkinin 16 katı ve senin mesaj sayından 1406 tane daha fazla.
Bugüne kadar foruma 1500 tane mesaj atmışım hiçbiri forumda tartışma yaratacak bi mesaj diildi. (1-2 istisna olabilir)
VE BUNDAN SONRA HADDİNİ BİL ÖYLE KONUŞ
Benim yazıdğım mesajda benim banlanmama sebep olacak hiçbirşey yok
Bu seninle ilk ve son tartışmamdır.
_VENOM_ HADİ TARTIŞALIM BAKALIM :hihi: .SENCE BU KONUMU KAPANSIN YOKSA SENİN ÜYELİĞİNMİ BU FORUMDA KAPANSIN :mad: .BENCE SEN BİŞEY YAZMA SEN ÖYLE OTUR DİNLEN HER TOPİK ALTINA CEVAP YAZMAK ZORUNDA FALAN DEĞİLSİN.HERŞEYE ATLAMA Bİ SAKİN OL.HEM SANANE BE GÜZEL KARDEŞİM İLGİLENEN VARSA MSJ ATAR BURAYA SEN NE MAYDONOZ ADAMSIN BE :sly: ADAM.YAZMA KARDEŞİM BENİM OLDUĞUM YERE MSJ YAZMA ;) .ALLAH AŞKINA YAZMA VE SUS BUNLARIN ÜSTÜNEDE KONUŞMA ARTIK.YETER ANLADINMI?ANLADIN SEN ANLADIN :D
bu mesajını tekrar tekrar oku HAKSIZ OLDUĞUNU ANLAYINCAYA KADAR
hem sen kim oluyosun da benim hangi konuya mesaj atacağıma karışıyorsun:mad: