Cr@zy_Child evet ya bılgısayar acılıo ama masaustunun hazır olması ıcın baya beklıom bı cozumu var mı ınternet cafede fln hemen gelıo sıstem ozellıkelrı sole: p4 1.7 geforce2 440 256 ram
Kokane startmenüden baslat'a git. "msconfig" yaz, orda autostart'i kontrol et. Yada bi konu actim, "RegSeeker" diye. Onunla daha detayli seyler yapabilirsin.
Battousai Walla bende de aynı sorun vardı ne yaptıysam olmadı bende son çare format attım ...şimdi o sorun yok bu seferde başka bi sorun çıktı :D mesela task manager i açıyorum 3-4 saniye sonra kendiliinden kapanıyo..
Kokane MsConfig acildimi yukarda en sagdaki yere tikla (cember). Orda Autostart'ta hangi programlarin acildigini görürsün. Mesela ben cep datakablosu prog'unu, Works, Real Player falan gibi gereksiz programlari kaldirdim autostarttan.
cracks msconfig bilgisayarın başına arasıra dert açıo...kullanmayın onu bence...bikere bnm bilgisayar çöktü ondan...size startup programlarını sonlandırmak için en ideal araç system mechanic 5.0...ve masaüstünün geç açılmasının nedeni son zamanlardfa yüklediin bi programdır...
Kokane Eger msconfigle fazla oynamazsan iyidir. Zaten windowsun kendi programi. Lazim olmadigina emin oldugun seyi kaldirirsan startup'tan hic sorun yok. Quicktime, real player, msn gibi. Onlari sonradan lazim olunca kendin acarsan daha cabuk acilir PC.
Cr@zy_Child ya walla bi oynaıım dedim bilgisayardaki hersey gitti modemi fln yeniden yuklemek zorunda kaldım ama hızlandı tabı masaustununu gelmesi