~TuRk W@rrIoR~[PES4] abi formalar gayet guzel ve indirdim bu arada jet li sen "hero"'yu izledin galba :D
oydemir Yorumlar güzel çalişma tebrikler:) wrod-o Çok Güzeller.İnşallah devamı gelir. Alikevicius Saolun arkadaşlar. Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: Black God ilk formalar için gayet başarılı tebrikler Yok abi ilk formalarım değil. Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: '~TuRk W@rrIoR~abi formalar gayet guzel ve indirdim bu arada jet li sen "hero"'yu izledin galba :D Onuda izledim ama ben en çok fist of legend in etkisinde kaldım. Zaten o filmde Jet li nin adı Chen Zhen di. Sarpus gusel olmus ama beyaz formadaki fb logosundaki yıldızlar cok gusel gozukmuyo Sakin1NR güzel, devam.. Alikevicius Buda FB adidas fantasy kit. Dogru template olmadıgı için buna yaptım.GS bu seneki formasının benzeri.
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: Black God ilk formalar için gayet başarılı tebrikler Yok abi ilk formalarım değil.
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: '~TuRk W@rrIoR~abi formalar gayet guzel ve indirdim bu arada jet li sen "hero"'yu izledin galba :D Onuda izledim ama ben en çok fist of legend in etkisinde kaldım. Zaten o filmde Jet li nin adı Chen Zhen di.
Alikevicius Buda FB adidas fantasy kit. Dogru template olmadıgı için buna yaptım.GS bu seneki formasının benzeri.