cm_canavari arkadaşlar ben 2014 teyim benim kadro da çok genç kızanlar var bunları not almanızı isterim ileride çok lazım olacAK KASPER SCHMEİCHEL METİN GÜRAY MURAT ESEN STEVEN GERARD EMRE BELÖZOĞLU İNİESTA TANJU ŞAKİRİ KENAN AHMET HÜSEYİN ŞENOL ENGİN KENAN GÖKHAN ŞENOL DE LA CUESTA VOLKAN YİLDİRİM
erozbey1 Beşiktaş-2007 Volkan Roberto Carlos İbrahim Toraman Çağdaş Atan Toledo İrfan Basaran Yasin Karaca İbrahim Akın Nihat Kahveci Ronaldinho
anelka_jevric benimkide fenerbahçe *******************************volkan****************** ****önder turacı****servet çetin*****ümit özat****deniz barış ******C.ronaldo********Kaka*******ronaldinho*****Emre beleözoğlu **********************adriano*****shevshenko******************** açıkcası ne yapacağımı şaşırıyorum arkadaşlar
evsen Fenerbahçe mondragon luciano ümit mehmet polat önder hayrettin alex marcelinho sergen uğur anelka
_SyMpHoNy_ Galatasaray 2009 ---------------- gk-kasper schmeichel dr-fatih sonkaya dl-hakan ünsal dc-orhan ak dc-de la cuesta mr-tanju şakiri ml-hasan şaş dmc-volkan yildirim amc-yasin karaca fc-maxim tsigalko fc-temur altunhan(evandro roncatto)
Firat Ege benimde beşiktaş; pletikosa - pascal cygan - bobo balde - luciano - tomasz klos - walter centeno - mikka multaharju - ceyhun eris - ali güneş - alvaro chacon saborio - ailton bu kadro şampiyon olup şampiyonlar liginde çeyrek finale kadar geldim ve devam ediyorum
maestro_erthe GS-2007:GK Mondragon DCsong DCsutton DCho jin lee DCOrhan Ak,MC Diaby AMR Şaş AML Boskoviç AMC İliç S Karan S Necati yedekler:kenan şahin,hakan şükür,sabri sarıoğlu,ferhat öztorun,aykut erçetin,ayhan akman,ergün penbe
recepbjk Beşiktaş 2007 Cech Roberto Carlos Seedorf Baki Mercimek Nesta Delgado Ricardinho Kaka Emre Belözoğlu Henry Ronaldinho
Mark_W Daha sezona yeni başladım pek transfer yapamadım ama yinede güzel oynuyolar BJK-2007 GK-Ramazan FBL-İbrahim Üzülmez FBR-Serdar Kurtuluş DC-İbrahim Toraman DC-Baki Mercimek MC-Kleberson MC-Gökhan Güleç WBL-Ricardinho WGR-İbrahim Akın S-Nobre S-Morten Skoubo(Real Sociedad'dan transfer ettim.Özellikleri güzel olmamasına rağmen güzel oynuyo.) Bu arada CM 2006 yada 2007 de Tuncay'ın özelliklerine bakın.Adamın muhteşem özellikleri var.Parasıda fazla değil.5M verin alırsınız.
inthedusk volkan demirel solb-ümit özat sağb-önder turacı dc-miki roque dc-agger mc-iniesta mc-appiah wgl-aiden mcgeady wgr-quaresma am-gökdeniz(anderson) sc-eduardo(wagner love)
yiko kendi güncellememde (çok yakında siteye upload edicem...) ilk 11im şöyle; 1.greg etafia 2.saliou lassissi 3.de la cuesta 4.erik hagen 5.lucio 6.bonaventure kalou 7.arda turan 8.appiah 9.gamst pedersen 10.ümit karan 11.tevez
metin_9 1.Volkan Demirel 2.Ümit Özat 3.Önder 4.Edu 5.Servet 6.Appıah 7.Carlos Alberto(mehmet topuz) 8.Elano(tuncay) 9.Diego(alex) 10.Kezman(drogba) 11.Felipe(serhat)
anelka2010 FENERBAHÇE ÇAĞLAR BULAK (GİRESUNSPOR'DAN TRANSFER SÜPER KALECİ) EMRAH EREN RİO FERDİNAND SERVET VOLKAN BEKİROĞLU GÖKDENİZ KARADENİZ S.GERARD TUNCAY RONALDİNHO HENRY ANELKA
lewen1081 GK-HİLDEBRAND DR-SARR DL-DE LA CUESTA DC-MİCHAEL DAWSON DC-LUCİO AMR-TOLEDO AML-REYES AMC-MONTOLİVO DMC-VİEİRA SC-RONCATTO SC-TODOROV
tanjuua Gk-higinio burcio FBL-felipe(all-sadd takımından) FBR-Volkan Yaman DC-luizao DC-danniel agger DM-Vogel J. MC-pirlo MC-Arda TURAN AMC-Emerson (all-sadd takımından) FC-vagner love ST-tuncay sanli TAKIMIM GALATASARAY OYUN CM 2007 bu kadroyla 4-1-3-1-1 oynatın her maçı alın :D:D
activia81 Bence Mükemmel Kadro Ama Hersene Değişikliğe Giderim Şuan bu: GK:Volkan Ünlü DL: de la Cuesta DC:i.toroman DC:burak özsaraç DR:gökhan gönül DMC:Appiah MR:Yücel Barış MC: Diego ML:Sezer Öztürk FC:E.Roncatto FC:Benjamin yedeklerim:halil.altintop. hamit altintop c.kazim Tümer Temur v.babacan gökhanzan denizbaris can arat ergün teber
Ymn_1907 R.madrid 2013/2014 Kadrom GK:Casillas DL:Marcelo DC:S.Ramos DC:Rajkoviç DR:Torres DM:Gago DM:Diaby MC:Fabregas WGL:Messi WGR:C.Ronaldo FC:Bojan bu kadroyla üç sene üst üste şampiyonlar ligi şampiyonu oldum
fireStorm10 GK - Silvio Rodic FBL - Celestine Babayaro FBR - Nedim Onuoha DC - Covic DC - Amankwah MC - DanieL Sjölund MC - Gurpegi WBL - Jason Koumas WBR - Nicolita F - Luca Modric S - Maximiliano Lopez
huntertr00 kartalspor= gk:yeboah (freedir tavsiye edilir.) dc=ömer ateş,müller,chelseaden kiralık var bitane adını unuttum,gö0khan caba mc=assunçao wgr=obi mikel wgl=felipe f=bojan sc=maxi lopez,mandzukic(süper bi oyuncu)