Kartal1976 Arkadaşlar PES4'de Antrenman dahil her yeri Türkçeye çevireceğim.Gerekli olan programın linkini verirseniz sevinirim. Bol PES'li gollü günler;
pc_kolik şu an link bilmiyorum dkz studio ile tamamen turkçeye çevirebilir sin bu programı çok kolay bulabilirsin siteyi araştır bu sitede olması lazım...
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: Kartal1976 Arkadaşlar PES4'de Antrenman dahil her yeri Türkçeye çevireceğim.Gerekli olan programın linkini verirseniz sevinirim. Bol PES'li gollü günler; Arkadaşim buradan indirebilirsin:http://www.qfile.de/dl/135659/TR_Menu_v1_0.zip.html
Mc.Speedy dostum çevirmek istersen sen türkçeye dkz stuido ile olur..ama yüklemek istersen pes we yama bölümünde var...Tütkçesi..
cihan başoğlu YA NASIL YÜKLENİYO BU YUKARIDA SAĞDA APPLY PATCH VAR DİYO BEN WİNRAR DAN YÜKLÜYOM WİNRARDA TÜRKÇE AMA ÖLE BİŞİ YOK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
kaptanemo Hasan Sas(11) Tütkçesi.. :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: