MoonLord Şöle bi düşündümde :rolleye3: :drooling: bende hiç 3 yıldızda gol atmadıııım :confused: Çünkü hiç 3 yıldız oynamadım 5-6 hatta dahası varsa tercihimdir :D :cool: Tamam sövmeyin
serba valla bence sen bu oyunu oynama oyunu hemen geri ver...nasıl gol atamazsın yaa..ben 5. yıldızdan barca yı 9-2 yendim interle kanata in orta yap recoba veya adrianoyla çak kafayı olsun bitsin bu kadar basit veya martinsle önüne geleni ipe diz...
serromacher Orjinal Mesajı Yazan: SonKatip Gol atamayana atarlar dostum, madem atamıyorsun bol bol yemeye bak. :D Şaka şaka. Seninki de iş yani. Bi futbol oyununda "Nasıl gol atarım?" diye soru mu sorulur. 1001 türlü gol atma yolu var. 1 tanesini bile bulamadın mı? Bulamadıysan yazayım. 1.seviyede maça başla. Topla buluşur buluşmaz istifini bozmadan yavaş ve sakin adımlarla rakip kaleye doğru ilerle.Koşmadan yavaş yavaş süzül. Ama sakın panik yapma, sakin ol. Zaten 1.seviyedesin. Rakip takımın elemanları büyük ihtimalle şuan kahvede pişpirik atıyolardır. O yüzden usul usul devam et. sana karışan olmaz. Evet bak işte yaklaştın. Bak ilerideki kale belli belirsiz görünüyor şimdi. Aaaa...! Kaleci pişpirik oynamaya gitmemiş. Ama oda kuş avlıyor, görmez seni. Sen yaklaşmaya devam et. İşte ceza sahasındasın. Bak yanında kimseler yok. Bi kaç rakip var ama onlar çim biçme makinası sanıyorlar kendilerini. 1. seviyedesinya ondan. Tamam sakin ol şimdi. Sakın şuta falan basma. Top dışarıya gidebilir. Topu rakip kaleye adamınla birlikte sokmaya çalışacaz. Sen aynen dediklerimi yap. Evet kaleci seni farkeder gibi olacak. Ama panikleme. Oyun şirketi tam burda sana "Blöf" yapıyor. Ama yemezleeer. :D Evet az daha yürü. Ve adamınla beraber kaleye balıklama dal. Çizgiyi geeeç ve Goool...! Gördün mü bak ne kadar kolay oldu. Hadi şimdi rahat rahat golleri atarsın artık. :) Latife bi yana da hakikaten yazdıklarım doğrudur. Tek kelimeyle süperrrr bu yolu deneyeceğim :D:D:D:D:D:D
kingsbladee yeni başladıysan training bölümüne girip ordaki antrenman seçeneklerini dene çok faydalı olur shoot freekick corner yada eğlenceli oyunlar var bayaa geliştirir seni