Engin-gs Bu siteden banlanan siyahlabeyaz nickli arkadaş yapıyor. Her msnde konuşmamızda dert yanıyor , bir an önce bitmesini istiyor.
Detailer Hadi len ordan bir staj için insan daha ne ister acaba elini sıcak sudan soğuk suya koydurmadım 2 banbury'e gittin diye mi bu laflar ?
S n i p e r Arkadaşlar zor bi durum Bizim şirketteki stajerlerin çoğu ayak işlerine bakar. Belli bir yere gelmek için Alt kademeden başlanıyor Bugünlerde geçer...
FloGaL ewt bak benim patronum detailer bana varya azz eziyet etmedii ps2 de bile beni yendiii ama bilerek yenildim nedenmi sonra beni çok çalıştırcaktı biliodum
YeshiL **Yo Süper Mardin Çimento'da 8 Ay Staj Gördüm Ve O Günleri Mumla Arıyorum. Ahhh Ahhhhhhh Yan Yattığımızda yok Ustalar İle Birlikte Revizyona Bile Çıktı O Kışta Ama Yinde Zevkliydi Hep Yeni Yeni Şeyler Öğrendik Yeni Dostluklar Edindik. En Azından "Hayatın Ne Kadar Zor" Olduğunu Öğrendik.**
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: Esener Yo Süper Mardin Çimento'da 8 Ay Staj Gördüm Ve O Günleri Mumla Arıyorum. Ahhh Ahhhhhhh Yan Yattığımızda yok Ustalar İle Birlikte Revizyona Bile Çıktı O Kışta Ama Yinde Zevkliydi Hep Yeni Yeni Şeyler Öğrendik Yeni Dostluklar Edindik. En Azından "Hayatın Ne Kadar Zor" Olduğunu Öğrendik. Seni yarımca şampiyonu seni biz ne şampiyonlar gördük ;)
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: Detailer Seni yarımca şampiyonu seni biz ne şampiyonlar gördük ;) İnan Ne Dediğini Anlamadım Dahada Açıklarmısın
MC R€SO Allaha sükür staj derdinden kurtuldum. 2 sene üst üste yaptim bitte sükür. Sigorta sirketinde yaptim ben. Bizim burdaki stajlar haftanin 2 günü oluyor, tüm sene boyunca. Neyse bitti kabus dolu günler ;)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Bu siteden banlanan siyahlabeyaz nickli arkadaş yapıyor. Her msnde konuşmamızda dert yanıyor , bir an önce bitmesini istiyor. abi se bide bana sor.o acentanın müdürüne ne küfürler edio :D
FloGaL beende öle yapabilseydim işte benim patron detailer dağıtalım onu beni kandırdı kötü emellerine soktu sonra ps2 de yendi beni bunu itiraf ediorm ne ceza verceklerse versinler :)
Pierre Van Hooijdonk daha benim staj yapmama çook var(yaş 12) ama bazı arkadaslar öyle anlattıki sanki cehennem :D:D
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: Esener İnan Ne Dediğini Anlamadım Dahada Açıklarmısın Şöyle açıkliyim delikanlı yok yarımcada turnuva şampiyonu olmuş yok izmitte kimse yenemezmiş falan bildik hikayeler ama diyorum kardeşim üzülme zaten ortadoğu ve balkanlarda kimse yenemiyo ki çıkıp da sen yenicen
YeshiL Orjinal Mesajı Yazan: Detailer Şöyle açıkliyim delikanlı yok yarımcada turnuva şampiyonu olmuş yok izmitte kimse yenemezmiş falan bildik hikayeler ama diyorum kardeşim üzülme zaten ortadoğu ve balkanlarda kimse yenemiyo ki çıkıp da sen yenicen Sen İyimisin :rolleyes:
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: Detailer Şöyle açıkliyim delikanlı yok yarımcada turnuva şampiyonu olmuş yok izmitte kimse yenemezmiş falan bildik hikayeler ama diyorum kardeşim üzülme zaten ortadoğu ve balkanlarda kimse yenemiyo ki çıkıp da sen yenicen :confused: :) ???