Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye
geçen ay yuxexes dergisinde okudum dağılmadı pentagram ancak bi albüm çalışması da yok sanırım en son metin ve tarkan ogün'ün son çıkardığı üç adlı albümün kayıtlarında yer aldılar. ogün'ün son albümünü de tavsiye ederim pentagram sound'ı çıkmış adeta ortaya
mavi sakal konusunda tibet ağırkan'ın solo albüm çıkardığını biliyoruz grup olarak da tekrar albüm yapacakları yolunda söylentiler var, resmi sitelerinde yakında geliyoruz gibi bi açılış gördüm, süper.. bu arada sanırım adı hatırlanmayan klip iki yol'u diyorsunuz
Pentagram yakın zamanda albüm yapmalı artık beklemekten usandık. Ogün'e Şebnem'e derken millete yardım etmekten kendileri birşeyler yapamaz oldular. Son günlerde çıkan tüm Rock albümlerde payları var ve bunu açıkça ortaya koyuyorlar ama biz onları bekliyoruz. Bu arada Ogün eski grubuna laik bir albüm yaptı sonunda desene :)
Mavi Sakal birleşirse süper olur hatta süperden öte bir kelime varsa o olur. Elimdeki kaset dinleye dinleye cıvıdı sürekli yayvan çalıyor, yeni bir Kan Kokusu alıcam böyle giderse (mp3 bulamazsak) O kilibi ne yazıkki ben izleyemedim o yüzden hatırlayamadım ama İki Yol çok sağlam parçadır. ;)