Slamdunker 2 kategori 2 cevap: Grup Mor Ve Ötesi Kargo Gripin Redd Duman 110 Dejavu Kurban(Ayrıldı Ama Neyse) Manga Replikas Aylin Aslım Ve Tayfası Direc-t Şarkıcı TeOmAn Haluk Levent Ogun Şanlısoy Kıraç(Malesef rock cı sayıyolar :,( ) Özlem Tekin Şebnem Ferah Pamela Aslı Ogun Şanlısoy En İyi Rack Grubu:**Mor Ve Ötesi** En İyi Rock Şarkıcısı:**Teoman**
takunya Zardanadam en çok dinlediğim yerli grup. Biraz eskilerden Kesmeşeker çok iyidir. Rock kategorisine sokamayız tam olarak (Punk aslında) ama Rashit'i es geçemeyeceğim. Piyasa olmazlarsa Redd de dinlenebilecek bir grup gibi gözüküyor.
taylan1991 Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker 2 kategori 2 cevap: Grup Mor Ve Ötesi Kargo Gripin Redd Duman 110 Dejavu Kurban(Ayrıldı Ama Neyse) Manga Replikas Aylin Aslım Ve Tayfası Direc-t Şarkıcı TeOmAn Haluk Levent Ogun Şanlısoy Kıraç(Malesef rock cı sayıyolar :,( ) Özlem Tekin Şebnem Ferah Pamela Aslı Ogun Şanlısoy En İyi Rack Grubu:Mor Ve Ötesi En İyi Rock Şarkıcısı:Teoman Bİze yaazacak bişe kalmamış :D:D:D:D:D:D:D:D:D
PaoLo_RosSi Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker En İyi Rack Grubu:Mor Ve Ötesi En İyi Rock Şarkıcısı:Teoman aynen
Fr€Z€ grup:Duman Özelikle seni kendime sakladım özgürülügün ülkesi ve aman aman ı çok seviom Şarkıcı.Şebnem ferah
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker Kıraç(Malesef rock cı sayıyolar) Neden sitem? Arada-sırada güzel şarkılar yapan bi insan, neden malasef yani... Şıklardan söylersek; Grup: Duman, Kurban Kişi: Teoman (de bunlar genel bakınca mesela bir Teoman'ın Kırılgan Melek ya da Serzeniş gibi bi şarkısı yoktur ya da şarkılarında güzel sololar, gitar riffleri de yoktur ama o gruplarından o şarkıları dışında doğru-dürüst şarkıları yoktur... Teoman genelde iyi işler yapar... Gerçi 17 kasedinden sonra çıkan kasetler iyi değildi pek, çoğu zaman kendini tekrarlamıştı vs. vs. vs. Yavaş şarkılar dinlemek istediğimde açıp dinlerim)
Medya Rock piyasasında bence farklı bir yeri olan Şebnem Ferah diyorum.Grup olarak istikrarlısı Duman.
takunya O tartışma uzar da gider :) Ama punk, rock'tan ayrı, tek başına bir müzik hatta felsefe. Mesela Offspring, Pennywise gibi grupların yaptıkları punk, rock'a çok yatkındır. Bu yüzden onların tarzına punkrock denir.
Eagle-Eye Kurban dağıldı, Kargo'nun da iyice bozduğunu düşünürsek Mor ve Ötesi zirvede yalnız kaldı gibi en iyi solo takılan da Demir Demirkan olabilir. rahmetli Yavuz Çetin abimiz de çok iyiydi.
Eagle-Eye Kurban dağıldı, Kargo'nun da iyice bozduğunu düşünürsek Mor ve Ötesi zirvede yalnız kaldı gibi en iyi solo takılan da Demir Demirkan olabilir. rahmetli Yavuz Çetin abimiz de çok iyiydi.
beko çilekel diye yeni bir grup var onları çok svdim ben birde mor ve ötesi güzel ayrıca duman eklememişsiniz