.ArThuR. arkadaşlar en son windowsu update ettiiiiimde orjinal windows doğrulama die bişiy yükledi ve bnim yazılımın orjinal olmadığını söledi:( :( "Windows kopyanızla ilişkili ürün anahtarı Microsoft'un geçersiz ürün anahtarları listesinde bulunuyor. Sisteminizde bulunan anahtarın türü genellikle Windows'un birden çok kopyasını kullanmak isteyen kuruluşlar tarafından lisanslanır. Kuruluş lisansını yenilemezse veya anahtarı çalınmışsa, anahtar bu listeye alınır. " dio ve update edemiyorum artık pc'mi orjinal cd almadan bunu halletmenin yolu war mı??
AiAS Orjinal Mesajı Yazan: arthur31 arkadaşlar en son windowsu update ettiiiiimde orjinal windows doğrulama die bişiy yükledi ve bnim yazılımın orjinal olmadığını söledi:( :( "Windows kopyanızla ilişkili ürün anahtarı Microsoft'un geçersiz ürün anahtarları listesinde bulunuyor. Sisteminizde bulunan anahtarın türü genellikle Windows'un birden çok kopyasını kullanmak isteyen kuruluşlar tarafından lisanslanır. Kuruluş lisansını yenilemezse veya anahtarı çalınmışsa, anahtar bu listeye alınır. " dio ve update edemiyorum artık pc'mi orjinal cd almadan bunu halletmenin yolu war mı?? aynı şey bana da oldu ama altında biyerde şöle yazıodu.eğer orijinal yazılımınız yoksa windowsunuzu güncel tutmanın tek yolu "Otomatik Windows Update'tir" sanırım böle bişeydi.yani otomatik güncelleştirmeleri açık tutarsan bişey olmaz sadece siteye girip kendin güncelleştiremiosun sanırım
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Windows dogrulama testini asmak icin: http://www.youareadopted.com/wga/wga-bypass.html hoca çok saol da son basamaktaki o disable yapılacak windows genuine advantage yok bnde yaa:(:(
Kokane Ozaman sende kurulmamis. Sen o siteye gir tekrar bisey kurduruyor. Onu kurduktan sonra bak. Yine olmazsa en üstte 2 menü secimi var. Biker IE su an aktif olan Add On'lar icin, biride tüm Add On'lar icin. Sen tüm olan menüyü sececeksin.
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Ozaman sende kurulmamis. Sen o siteye gir tekrar bisey kurduruyor. Onu kurduktan sonra bak. Yine olmazsa en üstte 2 menü secimi var. Biker IE su an aktif olan Add On'lar icin, biride tüm Add On'lar icin. Sen tüm olan menüyü sececeksin. eywallahh baba çok makbule geçti valla:):) bn bunu sadece update ederken uyguluyacam ;)
LeftEyeNine İyi çözüm, eline sağlık.. Bu araç kritik güncelleştirme harici güncelleştirmeleri engelliyor sadece, bilginize..