Burakreis Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Bence Edayi banlayin, göremez :p bencede :D :D ama konu silinirse daha ii olur :D
blueeda nese... aldatıldım geçen sene en yakın arkadaşımla beraberdi..15 gün sonra öğrendim mtabe şimdi onla kardeş gibiyiz:)
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Bence Edayi banlayin, göremez :p Login olmadan da konular görülebiliyor :p
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: taylan1991 Zaten adam gibi bir sevgilim oldu onu da ne aldattım ne de aldatıldım Dur 14 yaşındasın. Daha çoook sevgilin olur :cool:
Makaay Simdiye kadar beraber oldugum hicbir kızı aldatmadım.Ama aldatılmısımdır.cok yok benim gibi enayi
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Simdiye kadar beraber oldugum hicbir kızı aldatmadım.Ama aldatılmısımdır.cok yok benim gibi enayi karşılıklı hikayeler baıom ablamla...saf almışlar birbirlerine:D peki siz hangi cephedensiniz.:D
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Simdiye kadar beraber oldugum hicbir kızı aldatmadım.Ama aldatılmısımdır.cok yok benim gibi enayi Hadi hadi. Yeme bizi :scnbebek:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Yooooooooo :rolleye3: kokane abi fazla çatma...:D konu yerine çabuk...