Venom ahh ahh yaramı deşmein uleen bi kız sevdik gitti başkasına vardı ama ayrıldılar şimdi sizce söylesem mi seni seviyorum die yoksa biras bekleyeyim mi
SuperBamm bi kıza 4 ay boyunca sevdiini söleyememiş sonunda haklı olarak kızı kaptırmış biri olarak sölüorm::: hemen söle sevdiini
Burakreis Orjinal Mesajı Yazan: ufuk_abay trbtikller dostum darısı benim,burakreis ve diğerlerinin başına insallah abii... :)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM seninki de aşk deil be :D:D:D:D senin hobilerin arasında aşık olmak var :D:D:D:D valla hea :D
CarlosSantana öhh yani böyle soru mu olur? herhalde herkes hayatında 1 kere bile olsa aşık olmuştur biraz saçma ve lüzumsuz bi konu gibi!!!!
ZlataN Yıllar yılı gülmedi yüzüm Buralara doğmadı güneş Ben hep güzüm Baş edemedim Ben aşksız edemedim :,( :,( :,(
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: ZlataN Yıllar yılı gülmedi yüzüm Buralara doğmadı güneş Ben hep güzüm Baş edemedim Ben aşksız edemedim :,( :,( :,( ağlatma bizi ağabey :D:D:D:D:D:D:
brave-heart Siz hiç aşık oldunuz mu? Aşkın belli bir tarifi yoktur. Sadece şunu söyleyebilirim; Sanki karnında bir sürü kelebek varmış gibi oluyorsun ve sevdiğinden başka hiçbir şey düşünemiyorsun. Konuyu açan arkadaş zorla kendini. Daha saçma konular da açabilirsin!..
Shevchenko **Evet oldum kıza sevdiğimi kısaltmalı bi sözle söyledim anlamaz diye düşündüm kız sonra bana niye bana böyle şeyler söylüyosun filan dedi çok kötü oldum o an**
FloGaL ya arkdaşlar bakın saçma diosunuz konuya ama işte aşkta saçmalık yapmak gibi bişey herhalde o yüzdenn kusura bkmayın rahatsız olan yazmasın buraya eleştirmek için gidin eleştri bölümüe yazın lütfen burda bi soru sordum bak demek aşık olmayan arkdaşlarda varmış demi*
Detailer Orjinal Mesajı Yazan: AcRoBaT. kısmet sanki olmadı detailer :) Sus len nazar değdiricen yakarım stajını valla :)