Tearaway abi ya benim sevdim kız hala girmedi msne napcaz :,( belkide simdi yazlıkta baska birini bulmustur :,( ühühühühühühühühühühühühüü :,( :,( :,( :,(
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Tearaway abi ya benim sevdim kız hala girmedi msne napcaz :,( belkide simdi yazlıkta baska birini bulmustur :,( ühühühühühühühühühühühühüü :,( :,( :,( :,( ben 3 aydır platonikçiğimi görmüyorum naaber? :D olsun kızı o kadar sevmiom ama kız güzel Allah var..
cracks Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm ben 3 aydır platonikçiğimi görmüyorum naaber? :D olsun kızı o kadar sevmiom ama kız güzel Allah var.. platonkçiin :D banada arasıra öle oluodu.hoşlanma var :)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm ben 3 aydır platonikçiğimi görmüyorum naaber? :D olsun kızı o kadar sevmiom ama kız güzel Allah var.. bişe sölimmi seni o saçlarla yada herneyse kafanla görmesin zaten.. :kusmuk: :rolleye3:
ELECTRIFY Baylar bayanlar konuya dönelim isterseniz... Bu msesajdan sonra atılan konu harici msjlar silinecektir.
Detailer Flogal naber len çakal :) Özledim len seni herneyse ben izine çıktım :cool: Bu arada esraRKE$ yalan oldu burdan ne anlıyoruz aşk diye bir şey yoktur !!
FloGaL aşk meşk yalan diil bence aşk varya dünyanın en güzel şeylerinden biri ama detailer inki yalan olmuş nese benimki devam edio halan
ufuk_abay evt aşık oldum :D beyler size yine benden bi haber. yengenizle bu hafta buluşucaz artık bana şans dileyin bilionuz ayrıldık barıştık özledim baya. :) kavuşcam sonunda ehehehehe :D la varya aşk çok güsel bişe ha bide karşılıklı oldumu tadından yenmiyo. benimde eskiden bi platonikçiim vardı :D kız walla ne desem artık jenıfır gibiydi. ama tabi sevmiodu beni sora yengenizi tanıdım bu günlere geldik platonikçii unuttum gitti :D artem var benim ehehehe yihuuu. hepinize sevgiler . umarım benim gibi mutlu bi aşk yaşarsınız ne diim yane :D walla yengenize sordum sevionmu die cevabı ne oldu dersiniz :D dio seninle evlencem niyeti bozdum :D bende dedim ok işlemlere başlıoz eheheh ama harbi harbi ben evlenirim yani çok seviom oda sevio ne diyelim allahh ayırmasın :D
KalkVeSavas Orjinal Mesajı Yazan: Selim_erk Evt aşık oldum hemde ilk görüşte onu çok seviyorum!!!!!! hiçbi paylaşımın olmadığı bir aşk nasıl olabilmiş öyle,pöh pöh. bende oldum aşık,sonra içimde kaldı.
Burakreis hayırlı olsun ne diyim.. ama bu yaşta evlilk kararı vermek yalan olur ama kişiden kişiye değişir..benim çıktığım kızda evlenelim diyor bir bucuk yıldır çıkıyoruz ama bana yalan olur gibi geliyor ama kız hiçte öle dşnmüyor tabii..neyse sana aşk hayatında mutluluklar kardeşim... :D
ufuk_abay Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis hayırlı olsun ne diyim.. ama bu yaşta evlilk kararı vermek yalan olur ama kişiden kişiye değişir..benim çıktığım kızda evlenelim diyor bir bucuk yıldır çıkıyoruz ama bana yalan olur gibi geliyor ama kız hiçte öle dşnmüyor tabii..neyse sana aşk hayatında mutluluklar kardeşim... :D eywallak kardeş sanada mutluluklar ;) he bu arada telde konuştum benimle evlenirmisin dedi :D bende evet dedim :D herhalde baya bi sora evlencez düğüne beklerim düğünü scn de yapcam :D:D şahit makaay ve blueeda olsun forumun abisi ile ablası nede olsa ;)
Witch-King bende aşık oldum,hatta aşık olduğum kızla çıktım lakin sonra kız bana g....den bir neden uydurarak ayrıldı artık kızlardan tiksiniyorum umarım beni eleştirmezsiniz Saygılar...
pardon bende burda(çınarcık) ta kıza aşık oldum kız güzel ama sevgilisi var galiba 2 kız 2 erkek geziyorlar kız birde siyahi eğer çıkarsam yabancı statüsündeki ilk sevgilim olcak gel diycem herşeye yeniden başlayalım zaten daha önce ne yaşadık o sevgilinden hayır gelmez sana birlike bir yuva kurarız yuvayı sen yaparsın çok büyük bir aşk yaşatacam sana diye
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: pardon bende burda(çınarcık) ta kıza aşık oldum kız güzel ama sevgilisi var galiba 2 kız 2 erkek geziyorlar kız birde siyahi eğer çıkarsam yabancı statüsündeki ilk sevgilim olcak gel diycem herşeye yeniden başlayalım zaten daha önce ne yaşadık o sevgilinden hayır gelmez sana birlike bir yuva kurarız yuvayı sen yaparsın çok büyük bir aşk yaşatacam sana diye harika yani..bi kızı etkilemek için en ideal sözler:p