Yıldırım Demirören, son yabancı transferimiz de bir yıldız olacak. Aksi durumda, yeni bir futbolcu almayacağız dedi
Umut dolu mesajlar
Goncalves Da Silva Ailton transferiyle coşan Siyah-Beyazlı taraftarlar, alınacak ön libero için de meraklı bir bekleyiş içinde... Yönetim kurulu, teknik heyetin verdiği rapor çerçevesinde temaslarını sürdürüyor. Ancak ligin başlamasına 4 gün kalmasına rağmen henüz somut bir adım atılamamış olması da kara kara düşündürüyor. Başkan Yıldırım Demirören yaptığı açıklamalarda bir hayli büyük konuşuyor ve tüm Beşiktaşlılar’a umut dolu mesajlar veriyor.
‘Temaslar sürüyor’
Divan Kurulu’nun verdiği piknik sonrasında FANATİK’e konuşan Demirören, “Öncelikle şunu söylemeliyim. Biz, ya yıldız bir futbolcu alacağız, ya da transfer yapmayacağız” dedi. Javad Nekounman konusunda kendilerinin ısrarcı olmadığını ve basının bu futbolcu hakkındaki haberleri büyüttüğünü iddia eden Beşiktaş Başkanı, “Kleberson’daki son durum nedir?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Dış transfer için görüşmeler sürüyor. Fakat henüz kesin bir karar almadık.”
‘100. yıldaki gibi’
“Hocamızın fikirleri bizim için çok önemli. Ben şahsen şu anki kadromuzun hem lig hem de UEFA Kupası’na yeteceğini düşünüyorum. Hazırlık maçlarını kesinlikle ölçü olarak kabul etmiyorum. Çünkü adı üstünde, hazırlık maçı... Üstelik bir de örnek var geçmişte. Biz AEK’ya yenildiğimizde yazılanlar, Altay maçı sonrası da yazıldı. Fakat biz o sezon, yani 100. yılımızda şampiyon olmuştuk. Biz yine şampiyonluk kovalayan bir takımız ve yine şampiyon olacağız.