efsane43 Ben WE TURKA yi PC de sorunsuz oynuyorum.Yamayi PC den kopyalayip Notebook a aktardim.Oyunu türkce sectigimde, tam mac baslarken windowsa geri dönüyor.Almanca sectigimde oynayabiliyorum ama budefada toplar karisik.Lütfen bilenler yardim etsin.
Ahmetk46 Benim sorum konuyla ilgili değil ama ben rapid share den indirdim oyunu sorunsuz oynadım ve çıkınca mouse bozuluyor...Kendi kendine duruyor,Şağa tıklıyor... Lütfen birisi cevap versin...
efsane43 Orjinal Mesajı Yazan: Burakreis pes4 exe. dosyasini degstrdiysen ondandir... Herseyi denedim ama genede olmuyor..
efsane43 Problemi anladim! Kitserverin icinde olan toplari sectigimde masaüstüne geri atiyor.Ama oyun icindeki toplarda Roterio haricinde karmakarisik.
Mc.Speedy dostum ben masaüstü pc dede .exe yi atmadım zaman düzgün notebook umdada .exe yi atmadım zaman düzgün oynayabiliyorum......pes4.exe hariç bütün dosyaları at sonra bi dene
efsane43 Neyaptimsa olmuyor arkadaslar.Oyunu yeniden install yapip orjinal exe yi birakiyorum, gene olmuyor...