ZiMiTaR sizde dr ve dl ler bi sezonda kaç asist yapıyo.benimkiler 4 ü geçmiyo(rCarlos bile).dörtlü defansın kanatlarının daha fazla asist yapması için ayarları nasıl yapmalıyım.
cracks Orjinal Mesajı Yazan: ZiMiTaR sizde dr ve dl ler bi sezonda kaç asist yapıyo.benimkiler 4 ü geçmiyo(rCarlos bile).dörtlü defansın kanatlarının daha fazla asist yapması için ayarları nasıl yapmalıyım. dl ve dr lere ileri dooru ok çıkar..ayarlarına gir.ileri çıkmalarını söle
ZiMiTaR ileri ok çıkardığımda kontraataklarda açık veriyorum.giden geri dönmüyo :) ortaları byline mı deep mi yapıcam? byline son çizgiye inmek mi demek?
Pentagram_15 Eğer çok fazla kontro yiyorsan bir veya iki DMC oynatmalısın onlara geride beklemelerini söylemelisin. Ama zaten DL ve DR lerden asist konusunda fazla performans bekleyemezsin adamlar defanstan çıkıyorlar ve anca maç başına birkaç orta kesebiliyorlar. İlla ben asist yapmalarını istiyorum dersen DMR ve DML dene bence.
Dabulu kardeş sen orta alanındaki kanatlardan tam verim alımıyomusun da defans lardan asist istiyorsun?
oSa Orjinal Mesajı Yazan: ZiMiTaR sizde dr ve dl ler bi sezonda kaç asist yapıyo.benimkiler 4 ü geçmiyo(rCarlos bile).dörtlü defansın kanatlarının daha fazla asist yapması için ayarları nasıl yapmalıyım. Bu mesajdaki taktiğimi inceleyebilirsin (sadece görüntüyü değil, verdiğim linkten taktiği indirip oyuncuların ayarlarını incelemeni tavsiye ederim).
Shevchenko **Taktiğim 4-1-2-1-2 ve DR ve DL'lerin orta sahaya doğru oku var bunlar Orhan Ak ve Deniz Baykara savunmanın arkasına doğru forvetlere iyi top gönderiyolar ve sezonda da baya bi asist yapıyolar**
Slastre DL ver DR den fazla asist yapmasını bekleme bence veya tafa forvete kadar ok çıkar ozaman belki fazla asist yapar.Ama bu seferde defansta açık verirsin haberin olsun.