Beyler Pires konusunu uzun uzun anlatıcam... Dışardaydım bi süre takip edemedim forumu...
Bugün 2 kere menejer Şükrü Kaya ile telefonda görüştüm.
Olay şöyle başladı. Umut arkadaşımız(liseli) fifa sitesinden aldığı pires menejeri jacky muyol numarasını hem teyit etmek hem de görüş belirtmek için bir mesaj attım.
"we want to see Robert Pires in istanbul" dedim... yaklaşık 5 dakika sonra bi adam aradı ben Turkcell hattan.. bana kim olduğumu;bu numarayı nerden bulduğumu sordu. adımı söyledim. netten aldığımı dedim numarayı. bana pires ile ilgili 1-2 dakika bilgi verdi. bu numaraya Jacky Mouyolun hanımınınmış sanırım... Burda verdiği bilgileri pek anlayamdın şoktaydım çünkü birinin kafa bulabileceğini düşündüm.
Buraya biraz yazıp dışarı çıktım...
Daha sonra Şükrü Kaya'yı ben aradım. Esas görüşmemiz bu sefer oldu. yaklaşık 5 dakika konuştuk telefonda. Ona taraftar olduğumu;büyük merak içersinde beklediğimizi falan anlattım. O da çok nazik karşıladı ve bilgi verdi...
Pires Galatasarayla tamamen anlaşmış bi kere bu bir. her şey bitmiş. Arsenal Pires'i bize bedavaya veriyor. Galatasaray'a gidersen sıfır bonservis; başka takıma gidersen 5m € demiş Arsenal. Wenger tamamen bize çalışıyormuş. Hatta başkandan çok yararı dokunmuş bu transferde. Galatasaray'da oynayacaksan güle güle demiş... Senelik 2,5m €'ya el sıkışılmış... her şey tamam buraya kadar.. Tek sorun kız arkadaşı. Arkadaşlar öncelikle şu açığa kavuşsun Pires evli değil;evlenmiş boşanmış... Showgirlle mi ne takılıyormuş;kızı hamile bırakmış. kız 5 aylık hamile... Pires'e eğer ingiltereden gidersen sana dava açarım fln gibilerinden engel oluyormuş.Anlamadım tam ne iş.. Yani tüm iş bi kadına bakıyor..Bu transferde Haim Fresco ve Bülent Tulun aktif rol alıyormuş;ve zaman zaman ters düşmüşler... Ben telefonla konuşurken telefona yabancı dilde konuşan birilerinin sesi geliyordu... Pires işi sadece kadına takılmış. Kaya'ya göre o da yakında hallolurmuş...
evet iyi şeyler dedik.Kötü şeyler de diyeceğiz...
Şükrü kaya Ribery olayını başında bilen adam. Ergun Gürsoy'a dedim ;beni sallamadılar;sonra gördüler dedi. Önemli soryu sordum. Ribery sizce nasıl sonuçlanır dedim. Galatasaray tek kuruş bile alamaz dedi.Burda şaşırdım ve üzüldüm...
Şükrü Kaya kendisinin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu;Galatasaray'a pek çok yabancı transferde yararının dokunduğunu söyledi. bir sürü yabancı saydı falco,mapeza... Hatta Terim zamanında Hagi transferinde de rolü varmış. Biraz sanki dert yanar gibiydi..
Çok nazik;kibar bir adam uzun uzun anlattı. Teşekkür ettim. Ne zaman istersem arayabileceğimi;bilgi alabileceğimi söyledi. öyle noktaladık görüşmemizi...