*EmPeRoR* 3.gün 4.gün 5.gün 6.gün 9.gün 10. gün BEYLER ÇOK DIKKAT EDIN, SONU KÖTÜ OLMUS ADAMIN :kusmuk:
CANARY 54 nasıl bi örümcek bu yaf tarantula bile daha iyi adam soktumu işini bitiriyo en azından bundan sora tüm spider manlere ölüm :D
*EmPeRoR* Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Hayır bu konunun cok önemli olan tarafı nedir?Baslıklarımızı daha dikkatli seçelim yaf mailime öyle gelmisti ben de copy/paste yaptim
*{Bå®ô$_1905}* Sonu kötü olmuş da bu adam Türk mü? Böyle bişeyin Türkiye'de olacağını zannetmiyorum... O yüzden çok önemli falan deil...
cracks bu adam nie böle yapmışşşalla alla ya.kendini denek olarak önemi sürmüş.bakın ben bu örümcein neler yapabilceini size göstermek istiyorum ve bu örümceğe kendimi sokturuyorummu demiş.
Spocket Yolda görürsem yaklaşmam... Hani bigün Afrika'ya doğru inersem aklımda bulunsun, görünce, kaçayım... Ayrıca bu adamda potansiyel var, mutasyon geçirip, yeni süperkahraman olabilir... Örümcek Adam v2.0.1
skywalker10 Orjinal Mesajı Yazan: cracks bu adam nie böle yapmışşşalla alla ya.kendini denek olarak önemi sürmüş.bakın ben bu örümcein neler yapabilceini size göstermek istiyorum ve bu örümceğe kendimi sokturuyorummu demiş. vay enayi vay :D:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: *EmPeRoR* belki bilimadamidir ve bulus için elini feda etmistir panzehiri için fln :D bende onu diom ya.adam kendini bizim işçin fedamı etmiş :D
*EmPeRoR* ya da belki bunun çözümü yoktur,örümcek adami ormanda sokmustur adam da madem çaresi yok bari insanlara ibret olsun die gösterelim demistir:D:D
juzam ya bu adam malmı yaw git kestir parmağını allahıon salğı bal gibi bide foto çektirio o iyice yayılacak sonra bütün el gitcek yaw