.ultrAslan. yolda saat 04.00 civarlari arabadan disari bakarkaen bise dikkatimi cekti inekler gözleri acikti dedim bunlar hic uyumuyomu ve sonra anladimki ben hic uyuyan bi hayvan görmedim siz gördünüzmü??? :confused: :confused:
cracks Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ kedi köpek at kuş hepsini uyurken gördüm kuşların çoğu gözleri açık uyur yanlış blmiosam dimi
dRaGaO ! Orjinal Mesajı Yazan: cracks kuşların çoğu gözleri açık uyur yanlış blmiosam dimi eet kuşlar gözleri açık uyur sanırım balıklar da gözleri açık uyuyor veya uyumuypr bizim akvaryum da gece kalkıp bakıom ara sıra hepsinin gözleri açık..
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! eet kuşlar gözleri açık uyur sanırım balıklar da gözleri açık uyuyor veya uyumuypr bizim akvaryum da gece kalkıp bakıom ara sıra hepsinin gözleri açık.. çömüyorlar bi yere uyuyo numarası yapıyo sahtekarlar di mi :D:D:D:D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: dRaGaO ! eet kuşlar gözleri açık uyur sanırım balıklar da gözleri açık uyuyor veya uyumuypr bizim akvaryum da gece kalkıp bakıom ara sıra hepsinin gözleri açık.. ewet balıklarda öle... Orjinal Mesajı Yazan: ÜStteKi KARDEŞ çömüyorlar bi yere uyuyo numarası yapıyo sahtekarlar di mi nuahahhaha güldürdün beni valla :D
Dabulu evet bizim akvaryumdada balık gözleri açık oluyo ama hiç kıpırdamadan bir köşede duruyo heralde uyuyo :)
ufuk_abay walla benim köpeği gördüm uyurken rüya görüyo bazen uykuda hırlıyo kolunu kafasını fln oynatıyo deişik yane
aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: cracks kuşların çoğu gözleri açık uyur yanlış blmiosam dimi yok ole bişi yaa sorry cok sert cıktım galba :) ben 7 sene kus besledim gece nezman baksam yumulup gozlerini kapatıp uyuyodu ama coğu demissin bilemicem
.ultrAslan. Orjinal Mesajı Yazan: arizen yok ole bişi yaa sorry cok sert cıktım galba :) ben 7 sene kus besledim gece nezman baksam yumulup gozlerini kapatıp uyuyodu ama coğu demissin bilemicem senin kus demmeki farkli
footer bende gördüm ve kuşumuda gözü açık uyumuyo benimki kafasını boynuna geçirio bizim gıdık dedimiz yere öyle uyuyo
cracks Orjinal Mesajı Yazan: arizen yok ole bişi yaa sorry cok sert cıktım galba :) ben 7 sene kus besledim gece nezman baksam yumulup gozlerini kapatıp uyuyodu ama coğu demissin bilemicem ben gözleri açık uyuyan görmüştüm...demeki çoğ diil azımış :)