Orjinal Mesajı Yazan: R@PP€R
Metal Fırtına'yı abartmışlar, bırak İstanbul'a gelmeyi Kilis'i bile geçemez o korkak Amerikan ordusu, müttefiksiz kalsakta Amerikayı kara savaşında bozguna uğratacak güçteyiz :sly: :sly: :sly: :cool: :cool: ;) ;)
Beyler amerikayi gücümsemeyelim. Eskiden olsa onlarda teknoloji bizdede iman gücü var derdik, artik iman denen birseyde kalmadigina göre türkiyede. teknolojiye neyle cevap verecez?
Tabi Türk insaninin ne kadar serefli, haysiyetli, namuslu oldugunu gerekirse vatani icin gözünü kirpmadan canini verecegini Amerikalilar bilmiyor.
Saten Amerika ile Türkiye arasinda bir savas patlak verse, diger avrupa ülkelerinin türkiye yanindami olacagini saniyorsunuz?
Ingiltere saten Amerikanin köpegi. Fransa, Israil ve Yunanlar saten türkiye dÜsmani. ABD, Ingiltere, Fransa bu super gücler saten bir araya geldiginde Türkiyenin yaninda kim olmak isterki?
Müslüman ülkelerimi?, Biz ne kadar yardimci olduk müslüman ülkelerine? Afganistan, Irak savaslarinda TÜrkiye nerdeydi? Yani Mûslüman ülkelerindende hayir cikmaz.
Ama Rusya biraz düsündürüyor beni, saten Türkiyenin Rusya ile ortak pazara neden girmedigine hala sasiyorum, hem cecenistan sorunu böylece kalkmis olur hemde super bir birlik olustururuz. Böylece AB nin yolunu gözlemektende kurtulmus oluruz. Tabi bunlarin hepsi benim düsüncelerim.
Savas ciktigi an vatan ve milletim icin canimi seve seve tehlikeye atmaya hazirim 70 milyon , yurtdisindaki 5-6 milyon türk insani gibi