adrenalin Arkadaşlar! Ben en son çıkan weturka v2.0'ı indirmedim ve v1.0 ile devam ediyorum. Bilindiği üzere Türkiye Süper Ligi; İtalya Ligi üzerine kurulmuştu dolayısıyla yeni eklediğim formaların renkleri forma numaralarıyla ve isimleriyle uyuşmayabiliyor. Bu sorunu çözebilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler!.... :)
hedache bunu ben de ogrenmek istiyorum, editoptionfile ile diil de, 0_text.afs (tahminimce bu is orda yapiliyo) icinden nasil yapildigini bilen varsa (ki patchci arkadaslar kesin biliyo) lutfen yardimci olunuz.
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: adrenalin Arkadaşlar! Ben en son çıkan weturka v2.0'ı indirmedim ve v1.0 ile devam ediyorum. Bilindiği üzere Türkiye Süper Ligi; İtalya Ligi üzerine kurulmuştu dolayısıyla yeni eklediğim formaların renkleri forma numaralarıyla ve isimleriyle uyuşmayabiliyor. Bu sorunu çözebilecek arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler!.... :) Arkadaşim sorununu ortadan kaldırabilmen için we turka'nın v2.0 (0_text.afs) patch'ni yüklemelisin istersen bende var patch
AvOr evet dediğin olayın çözümü var tabiki programıda var sanırım waterlootool adlı bir program formaların yazı rengi numara yerleri yakaları filan ayarlanıyo
Sarpus burada bulabilirsin http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=48744