Maxpayne1905 Arkadaşlar bu 4 büyüklerde hani 2 maç yapıldıktan sonra atıyor ya ben sorunu çözdüm ilk önce fifayı tamamen silin sonra fifayı tekrar yükleyin ama durun 4 büyükler yamasını yüklemeden önce fifa 2005 klasörünün içindeki config dosyasını bir yedeğini alın sonra ilk 4 büyükleri kurduğunuzda config dosyasını kopyalayın kesip yapıştırmayın sadece kopyalayın sonra ikinci 4 büyükleri kurduğunuz zaman config dosyasını tekrar fifa 2005 klasörünün içine atın yani kopyalayıp yapıştırın tabi unutmadan belgelerimin içindeki FIFA 2005 klasörünü tamamen silmeniz gerekir silmek istemiyorsanız bir diskete veya cdye kopyalayın deneyin göreceksiniz saygılar:bengal: :mesale: :drapeau:
Gökhan Kardeş henüz denemedim ama iyi bir çözüm yoluna benziyor seni tebrik ediyorum çünkü herkes karşılaştığı sorunları hiç çözmeye çalışmadan burda gelip çözüm aramaya çalışıyorlar ama sen biraz kendini yorup çözmeye çalışmışsın TEŞEKKÜR EDİYORUM VE SAYGI DUYUYORUM
Maxpayne1905 şimdi bunu çözdüm inşallah TÜRKİYE SÜPER LİGİNİDE çözmeye çalışacağım ve gsarrafgilin sözleri için tşk ederim
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: Maxpayne1905 Arkadaşlar bu 4 büyüklerde hani 2 maç yapıldıktan sonra atıyor ya ben sorunu çözdüm ilk önce fifayı tamamen silin sonra fifayı tekrar yükleyin ama durun 4 büyükler yamasını yüklemeden önce fifa 2005 klasörünün içindeki config dosyasını bir yedeğini alın sonra ilk 4 büyükleri kurduğunuzda config dosyasını kopyalayın kesip yapıştırmayın sadece kopyalayın sonra ikinci 4 büyükleri kurduğunuz zaman config dosyasını tekrar fifa 2005 klasörünün içine atın yani kopyalayıp yapıştırın tabi unutmadan belgelerimin içindeki FIFA 2005 klasörünü tamamen silmeniz gerekir silmek istemiyorsanız bir diskete veya cdye kopyalayın deneyin göreceksiniz saygılar:bengal: :mesale: :drapeau: Kardeş ben şurayı anlamadım, ilk kurduğumuzda yedeğini aldığımız configi mi, yoksa ilk 4 büyükleri kurduktan sonra kopyaladığımız configi mi, en son yapıştırıyoruz?
Maxpayne1905 Orjinal Mesajı Yazan: R@PP€R Kardeş ben şurayı anlamadım, ilk kurduğumuzda yedeğini aldığımız configi mi, yoksa ilk 4 büyükleri kurduktan sonra kopyaladığımız configi mi, en son yapıştırıyoruz? arkadaşım ilk önce yani fifayı ilk kurduğunda config dosyasının yedeğini alıcaksın
R@PP€R sen benim sorumu anlamadın herhalde, ben, en son hangi configi yapıştıcaz, diyorum İki config var: 1- İlk başta yedeğini aldığımız config 2- İlk versiyonu yüklediğimizde, kopyaladığımız config Hangisini en son yapıştırcaz?
Maxpayne1905 en son ilk başta yedeğini aldığımız config ha unutma seni msnme ekledim ona göre aç görürsün