T-MAC_62 Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Sizce en iyi diyor başlığa dikkatini çekerim. Bence en iyi 5 bunlar. Fikir benim tercih benim zevk benim buna yorum yapamazsın. Yorum yapmadim sadece ikimizin dusuncelerinin celi$kilerini dile getirdim ayrica burasi bir tartisma alani degil mi zaten?( Ki ayrica en iyi diyor sen 5 kotu oyuncu yazmisin )
WaRCrafT Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC_62 Yorum yapmadim sadece ikimizin dusuncelerinin celi$kilerini dile getirdim ayrica burasi bir tartisma alani degil mi zaten?( Ki ayrica en iyi diyor sen 5 kotu oyuncu yazmisin ) sizce ye dikkat etmemişin anlasılan ne yani bide sen onlara kotu mu dio sun sanki senin yazdıkların cok super oyuncular.
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: T-MAC_62 Yorum yapmadim sadece ikimizin dusuncelerinin celi$kilerini dile getirdim ayrica burasi bir tartisma alani degil mi zaten?( Ki ayrica en iyi diyor sen 5 kotu oyuncu yazmisin ) emre sana göre en kötüdür ona göre en iyidir sizce diyo zaten ama ben 10UR un onların en iyi 5 olduğuna inandığını sanmıyorum
T-MAC_62 Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Walter McCarty Milicic Cris Andersen Shamdon Anderson Raul Lopez Ne 5 oldu ama... Ben bu 5 le ilgili demi$tim yanlis konulardan bahsediyoruz galiba
beko Orjinal Mesajı Yazan: shadow_fk Bence Shawn Bradley nin o listede olmaması gerekir...Onun yerine Olowakandi.. 1.Olowokandi 2.Darko Milicic 3.Lucius Harris 4.Darvin Ham (nispeten iyi smaçör) bence lucious harris o kadar kötü değil ama oynama şansı bulamadı kendisi iyi şutördür
shadow_fk Orjinal Mesajı Yazan: beko bence lucious harris o kadar kötü değil ama oynama şansı bulamadı kendisi iyi şutördür Kendini kanıtlamış birisi değil zaten..elinde var 000
moguzsahin micheal jordan houston crayd drexler amiral barkley ve 2 tane daha size biri jerry west diğeri magic jonshon
foreverkg darko milicic, michael olowakandi, raef lafrentz, yao ming ve diğer beyaz kazma pivotlara burdan sevgilerimizi saygılarımızı gönderiyoruuuz...:D
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: foreverkg darko milicic, michael olowakandi, raef lafrentz, yao ming ve diğer beyaz kazma pivotlara burdan sevgilerimizi saygılarımızı gönderiyoruuuz...:D bütün scn olarak :D :D :D :p :p :p
GOZİT Orjinal Mesajı Yazan: foreverkg darko milicic, michael olowakandi, raef lafrentz, yao ming ve diğer beyaz kazma pivotlara burdan sevgilerimizi saygılarımızı gönderiyoruuuz...:D eee kandiman beyazmı
WaRCrafT adminler ankete s.pippen ı koymamışsınız ayrıca dennis rodman ı bunlar bi zamanların en ünlü oyuncularındandı ama.
juzam bence jordan bide magic johnson olabilir ama larry bird ve hakeem olojuwan vageçilmez bide efsane smaç şampiyonu dr.j
shadow_fk MJ en büyük ama şuan onu geçebilcek sadece 3 oyuncu var.. 1.Kobe Bryant 2.LeBron James 3.Dwyane Wade (çok çalışırsa ancak)
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: shadow_fk MJ en büyük ama şuan onu geçebilcek sadece 3 oyuncu var.. 1.Kobe Bryant 2.LeBron James 3.Dwyane Wade (çok çalışırsa ancak) Onu gecebilecek kimse yok su an