shadow_fk Michael Jordan tabiki... Vince Carter olmadığı kesin ama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ve ilerde Kobe Bryant olabilecek bence...sadece 24 yaşında elinde acayip başarılar var.....
blackeagle8 Vince CarTer deil ve hiç olamaz o sadece gelmiş geçmiş en iyi dunker olabilir.o bile zor aslında.Michael Jordan kesinlikle Magic Johnson'da olabilir adam takımı icin her şeyi yapmış..Kobe'de aday ama kişilik bakımından kaybediyo zengin züppesinin teki ve kıçı kalkık oldugu icin bir Mj olamayabilir ama basketbolu yetiyor.
MFK-1 Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT esprimi yaptın jordandır tabii ki ya da magic Mizah bölümünde olmadığımıza göre hayır... Eğer konun başlığına bakarsa sizce yazar....
Garnett_ManiaC Michael "Air" Jordan tabikide onun yanına yaklaşabilecek biri daha olmadı ,olacağınıda sanmıyorum.
Slamdunker Gelmiş Geçmiş: Earven"Magic"Johnson(Boyle mi yazılıyo bilmiiyom) Michael Jordan DR.J Wilt Chamberlain Kareem Abdul Jabbar
shadow_fk 1.Michael Jordan 2.Shaquille ONeal 3.Kobe Bryant 4.LeBron James 5.Ben Wallace(en iyi olmayabilir ama benim için en iyilerden..lütfen itiraz olmasın) Tarafımdan elenen daha birçok oyuncu(wade, tmac, duncan, garnett vb..)