CANARY 54 Ya arkadaşlar eve adls aldım ama çok yavaş neden kaynaklanır bu cpu bayağaiyi amd 2600 512 ram felan ama çok yavaş bilgisi olan yardım ettsin pls :rolleye3:
Venom 1-) adsl'in kaç Kbps 2-) çok fazla anti-virüs programı yavaşlatır diolar(bende 2 anti-virüs, 5 fire-wall var ama yavaş diil:D) 3-) usb'den mi bağlıyorsun adsl'i ethernet'ten bağlamanı tavsiye ederim
bogu333 benim basıma da geldi bilgisayayrına network attack yapmış olabilirler.Bu yüzden yavaslar. kaspersky mükemmel bi anti-hacker programı...
koraykosker Orjinal Mesajı Yazan: bogu333 benim basıma da geldi bilgisayayrına network attack yapmış olabilirler.Bu yüzden yavaslar. kaspersky mükemmel bi anti-hacker programı... katılıyorum bide usbyi ethernet yap genelde usb sorun çıkarıyor. bide markayı ilk defa duydum econ falan alsaydın ya
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 ama modem usb picatel diye bişey bab bnimde ilk modemim pikateldi gidip deiştirmek zorunda kaldm modemden kaynaklanıo adsl müşteri hizmetlerinden geldilerdi o zmn adam hatta zoom modem taktılar fişe gbiydi walla...... modemi aldııın yere götürüp bi baktır (tabi pc de virüs vs olmadııından emin olmalısın)