SpRay M.U. daha önce bu cocugun (sena) bi mp3ünü koymustum. simdiyse bi bombayla gelmis.. dakikada 726 kelime söyliyebiliyomus :eek: :eek: fazla lafa gerek yok buyrunn: http://rapidshare.de/files/3375484/Kabus_Flex-SENA_Feat.Game_Dogg.mp3.html :eek: :eek: :eek:
hellraiser Hiç bir özelliği yok ben ne dediği anlaşılmıyor bende söylerim o şekilde kelimeleri yutarak.
SpRay M.U. Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Hiç bir özelliği yok ben ne dediği anlaşılmıyor bende söylerim o şekilde kelimeleri yutarak. söyle seninde mp3ünü koyarim :sly: :D :D :D :D :scnbebek:
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: SpRay M.U. dakikada 726 kelime söyliyebiliyomus ne lan bu otomatiğe mi bağlamış :D:D:D:D:D:D:D:D:Dsaniye de 12,1 kelime :D:D:D:D:D:D
SpRay M.U. Orjinal Mesajı Yazan: BAMBAM ne lan bu otomatiğe mi bağlamış :D:D:D:D:D:D:D:D:Dsaniye de 12,1 kelime :D:D:D:D:D:D 726 hece olacakti o arkadas sorry benim hatam :)
NecromanceR Böyle saçmalıkları birde yüceltiyorsunuz ya, pes gerçekten. Adam homurdanıyor , şarkı söylemiyor
takunya 2-3 sene önce show tv ana habere bir adam çıkmıştı. Kulağıyla flüt çalıyordu. Onun için de müzik kulağı süper adam diyebiliriz dimi. Evet evet. Bu oluyorsa, o da olur.
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: SpRay M.U. söyle seninde mp3ünü koyarim :sly: :D :D :D :D :scnbebek: Ben dinleyiciyim ondan daha iyi yaparım demiyorum ama bir işi beceremiyorsan yapma.Ne söylediği anlaşılıyor ne birşey.Böyle yapacaksa hiç yapmasın adam gibi söylese tamam.
SpRay M.U. Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Ben dinleyiciyim ondan daha iyi yaparım demiyorum ama bir işi beceremiyorsan yapma.Ne söylediği anlaşılıyor ne birşey.Böyle yapacaksa hiç yapmasın adam gibi söylese tamam. adamin tarzi flex. bu tari sevenler icin yapmis zaten. hem ilk mesajinda dedin ya bende yaparim diye.neyse sevenler olabilir diye koydum, dinleyip dinlemek size bagli..
hellraiser Bu şekilde yaparım ama güzel olmaz kelimeleri yutarak, flex tamam tarzı ama anlaşılır olsa güzel olur.;)
rapper tarzı flex olabilir ama yaptıı rap deil rap yaparken hızlı olmak kadar anlaşılabilirlikte önemlidir
Amorph Bu şekilde ben de söylerim. Flex'te amaç hızlı, kulağa hoş gelecek şekilde kafiyeli söylemek. Ceza'nın Holocaust'ta yaptığı gibi mesela. Ama ne dediğini anlamak lazım. Yuvarlaya yuvarlaya kelime bırakmamış arkadaş.
rapper Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY Bu şekilde ben de söylerim. Flex'te amaç hızlı, kulağa hoş gelecek şekilde kafiyeli söylemek. Ceza'nın Holocaust'ta yaptığı gibi mesela. Ama ne dediğini anlamak lazım. Yuvarlaya yuvarlaya kelime bırakmamış arkadaş. aynen bence saçma olmuş biraz daha anlaşılabilir olmalı konu başlığı da saçma