evet arkadaslar.daha yeni başlıyoruz.lütfen teşekkürlerinizi işlemleri yaptıktan sonra edin.bu işler parayla olmaz.kimisinin parası, bence de TÜRK GTA SA 'çı kardeşlerimin sadece duası geçerlidir ;) simdi anlatalım bakalım bu program nasıl kullanılıo... Oncelikle herhangi bir GTA SA sitesinden IMG TOOL V2.0 ı indiriniz.indirme islemini yaptıktan sonra yine GTA sitelerinden indirdigimiz yamaları yükleyebiliriz.ben size sadece araba yüklemesini anlatıcam sizler araba dışında kıyafet,ucak,ayakkabı,kolye,orjinal mekanlar gibi yerleri aynı şekilde yapabileceksiniz.simdi dikkatle okuyup uygulamaya koyulun.IMG TOOL programımızı indirip calıstırıdıktan sonra karsımıza ufak 1pencere cıkacak.o pencerede sol üst kösede FILE seceneginden OPEN secenegine giriyoruz.ve pcmizde GTA SA nerde yüklü ise o klasöre girip ordanda MODELS klasörünün icinden GTA3.img dosyasına tıklıyoruz.karsımızda bu dosyanın icinde yer alan bir ton baska dosya cıkacak.daha sonra diyelimki internetten indirdigimiz bir araba dosyası var.arabanın markası BMW,dosya adıda BMW.rar bu dosyanın icinde mutlaka 2tane dosya vardır.bunlar mutlaka "dff" ve "txd" uzantılıdır (misal: car.dff ve car.txd gibi) bu dosyları masa üstüne extract edin.ardından IMG TOOL programının sol üst kosesinde yer alan EDIT secenegine tıklayıp ordanda FIND secenegini secin.karsınıza cıkan arama boşluguna yamanınızın icinden cıkan dosyanın 1ini yazıp (örnegin car.dff yaz) entere basın.o size direk olarak pcnizdeki GTA nızın icindeki dosyayı bulacak.daha sonra buldugu bu dosyanın üzerine sag mouse tusu ile tıklayıp REPLACE secenegine basın.ardından daha once masa ustune extract ettigimiz car.dff dosyasına tıklayın.ve bu islemi diger dosyanız icin (car.txd icin) bir kez daha yapın.artık indirmis oldugunuz yama oyununuza eklenmistir.sakın bana "abi benim dosyanın icinde car.dff ve car.txd yok demeyin.cunku her indirdiginiz yamada farklı dosyalar var.mesela atıyorum kafadan phornex.dff ve phornex.txd olabilir.yada ne bileyim cok fena atıyorum kafadan hacımurat125.dff vede hacımurat124.txd de olabilir :D ama islemleri hep aynı sekilde yapın.ve yamalarınızı yükleyin.gelelim ufak ayrıntılara..ufak ayrıntı dedigimde gözünüz korkmasın.cok basit 1sey.dedigim gibi IMG TOOL u ilk actıgımız da yukardada dedigimiz gibi arabaları yüklemek ici n ilk once FILE sonra OPEN dedik ve sonrada GTA SA klasöründen MODELS klasörüne girip ordanda GTA3.img yi calıstırıdık.bu dosya,yani GTA3.img dosyası araba,ucak ve mekan yüklemek icin gecerlidir.eger CJ icin kıyafet,ayakkabı,yeni sac sakal...vs indirdiyseniz yapmanız gereken FILE + OPEN deyip GTA SA icinden MODELS e girip ordan PLAYER.img secenegini secip daha sonra aynı islemleri yapmanız.ama dedigim gibi bu anlattıklarım sadece araba,ucak,kıyafet,stil degisikleri icin.ama cok buyuk derecede isinize yarıyacaktır... :D hepinize saygılar KOLAY GELSIN!