Clooney86 Ben Genelde Aşırtma yapıyorum.! Gol Ortalaması Çok Yüksek Bence Ama Kaleciye FAzla Yanaşmadan Vuruyom Şut R1 olayı...Küçük Aşırtma Yani...!
Mc.Speedy daha çok vole uzaktan vole kafa gibilerden bazende L1 + Ara pası ile aşırtıyom vuruyom ama fazla oynamıyom
erof en sağlamı fazla yanaşmadan iki kere şut tuşuna seri basıp bırakmak bence mubarek HAGİ gibi aşırtıyoo topu keleci baka kalıyoo.bu aralar çatala sert falsolu vuruş yapıyorum.yani birazcık fantezi..
m0K0k0 eğer forvet adamı kaliteliyse kaleciye gelirken şut tuşuna hafifçe dokunuyorum yerden köşelere
serhat_akın 9 ben genelde yeden plase vuruyorum.fakat şu aralar havadan ters köşeye vurarak atıyorum.
koraykosker genelde kanatlardan orta veya duran toplardan atmayı seviyorum vole kafa frikik korner,...vs. gibi ama en çok kornerden dönen topa gelişine vurmayı seviyorum essien veya iliçle. özellikle essien deneyin müthiş şut çekiyo ama frikik iliç le
Venom Ortasahadan ilerlerken tam forvet adamın ileri çıkacakken R1 + S idi galiba (Q+S klavyede) adamım boşta kalıo genelde aşırtmam bazen kaleciye çalım ama genellikle 0'a yaklaşır ordan vururum
ultrAslan_88 VALLAHİ BEN ADAMI CALIMLIYOM R2 İLE SONRA KALECİYİ SONRA KALENİN İCİNE GİRİYOM EN GÜZELİİİ:):):)