hellraiser Şampiyon Ligi 2.Ön Eleme Turu maçıyla ilgili yorumlar buraya.Maç show tvde.Yanlış hatırlamıyorsam saat 20.00'de.
ismet_nash doğru biliyorsun bence trabzon çok rahat geçer turu diyorum Anorthosis takımını hiç tanınımıyorum hatta adını hiç duymadım yani adını bile duymadğım bir takıma elenmez herhalde trabzon bide kıbrıs yani....
hellraiser İlk yarı Rumlar çok çamura yatıyorlar.Yattara bunun yüzünden oyundan atıldı bir pozisyonda.Oyuncu kendini yere attı Yattara devam ediyor sandı topa vurdu ve 2.sarı karttan atıldı.İlk sarı kartta ise yine Rumlar vardı.Yattara ile Rum topa yükselirken adam çenesini tutarak yere yığıldı.Ancak Yattara en ufak bir müdahalade bulunmamıştı.2sinede sarı kart çıktı.Trabzon ilk gole kadar 3net pozisyon buldu ondan sonra biraz demoralize oldu vasat oynamaya başladı.
cracks Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser İlk yarı Rumlar çok çamura yatıyorlar.Yattara bunun yüzünden oyundan atıldı bir pozisyonda.Oyuncu kendini yere attı Yattara devam ediyor sandı topa vurdu ve 2.sarı karttan atıldı.İlk sarı kartta ise yine Rumlar vardı.Yattara ile Rum topa yükselirken adam çenesini tutarak yere yığıldı.Ancak Yattara en ufak bir müdahalade bulunmamıştı.2sinede sarı kart çıktı.Trabzon ilk gole kadar 3net pozisyon buldu ondan sonra biraz demoralize oldu vasat oynamaya başladı. hele mehmet yılmaz.ya o golü nası kaçırır.dahadoorusu o topu oraya nası atar.
ismet_nash ya yine yedik golü yaw :( nedir bu yaw fatih gidiği gibi attı golu sonra gökdeniz kaçırdı onu atsaydık belki de 2. golu yemicektik :(
ismet_nash bitti ya....... :,( :,( :,( :,( :,( :scnutang: :scnutang: :scnutang: :scnutang: :confused: :confused: :mad: :mad: :eek: :eek: :eek: daha ne yapıyım ya
hellraiser Trabzonspor inanılmaz derecede silik oynadı.Tolga ile beğenmedikleri Petkovic'i çok arayacaklar bence.Eller ile Jefferson tam anlamıyla Trabzon'un elinde patlayacak gibi.Özellikle Petkovic'i göndermekle macera aradıklarını gösterdiler.Eller-Erdinç ikilisi Ts'nin çok başını ağrıtacak bu sezon.Sıcakda etkilemiştir Ts'yi ama bahane olamaz.Bu futbolla Trabzonspor en iyi ihtimalle 4.olur ligimizde.Ülke puanımızda hızla aşağıya iniyor.Diğer takımlarımız iş yapsa bari avrupada.
Dabulu :mad: :mad: :mad: :mad: valla böyle bi takımımızın avrupaya gittiğinden dolayı utanıyorum. :scnutang: bu ne REZİLLİK tir ya ametör takım gibi oynadılar topu kontrol edemediler,şut vuramadılar,pires yapmadılar ve top bile çeviremediler. Sanki karşılarında R.madrid vardı da trabzon a top oynatmadı. yani rum takımı TRABZON u oynatmamış olsa bişey demiyecem ama MALESEF TRABZON OYNAMADI bu REZİLLİĞİ çıksınlar AVNİ AKER de adam gibi temizlesinler.... :mad: :mad: :mad: :mad: