LoRd **dostlar master lig C grubundayım hiç yenilgisiz lider bitirdim sezonu (6 yıldız) ama hazırlık takvimi bitince tekrar C liginde başlıyorum anlamadım gitti.Neden B ligine çıkamadım??**
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: LoRd yok dostum full sezon bitti eminim. O zaman bi bilgim yok kusura bakma
Venom o ligler başarıya göre diil mesela üçüncü lig 1. grup 2. grup gibi 2. grubun şampiyon 1. gruba çıkmıyor ki bi üst lige çıkıyor
LoRd Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ o ligler başarıya göre diil mesela üçüncü lig 1. grup 2. grup gibi 2. grubun şampiyon 1. gruba çıkmıyor ki bi üst lige çıkıyor biliyorum dostum biliyorum ama ben bir üst ligede çıkamadım hani orda lig bitince düşen 2 takım ve çıkan 2 takımı gösteriyor o ekranda benim takımım yoktu.Ve yeni sezon başladığında yine aynı takımlar çıktı karşıma.Farklı takımlar olması gerekmiyormuydu?
LoRd Orjinal Mesajı Yazan: âİ£T10 onlar liglerin adı...Kademesi değil...Öle adlandırmışlar... yada adını ne koyarsanız koyun abi sorumun cevabı değil sonuçta. :cool:
volkantopc ben anladım senin ne demek istedigini. Ama sen zaten bir yere gidemezsin artık dikkat edersen grupA grupB grupC grupD vardır. 4 ayrı lig varmış gibi düşün. ama bu ligler hiç birbirleriyle karişmıyor anladın mı ne demek istediğimi şimdi?
LoRd **anladım dostum diyosun ki bir üst gruba yükselemezsin seçtiğin grupta mücadele edersin.doğrumu? ama 3 yıldızda oynarken D den A ya kadar yükselmiştim.ayrıca yukarda da belirttiğimim gibi lig bitince düşen ve çıkan 4 takım gösterdi ekran.Onlar neydi peki.**
volkantopc onlar senin bulunduğun gruptaki 1. lige cıkan ve düşen takımlar. yani toplam 4 tane 1. ve 2. lig var. :sly: 3 yıldızdaki yükselmende şampiyonlar ligidir bence....
hedache uzun lafin kisasi, su an bulundugun ligde 16 takim varsa, baska bi yere cikamazsin, ancak dusersin. 8 takim varsa ilk ikiye girdiginde bi ust lige cikarir seni, 16 takimin oldugu grup.