İki sezondur Fenerbahçe orta sahasının yükünü tek başına çeken Brezilyalı futbolcu, ‘Appiah süper bir transfer. Takıma büyük güç katacak ve benim daha rahat oynamamı sağlayacak. Artık hücuma daha fazla çıkma şansı bulacağım’ dedi.
Son iki sezonda Fenerbahçe orta sahasının yükünü adeta tek başına çeken Marco Aurelio, Juventus’tan Stephen Appiah’ın transferine çok sevindiğini söyledi. Appiah’ın gelişiyle yükünün hafifleyeceğini vurgulayan Brezilyalı yıldız, ‘Kulübümüz gerçekten çok iyi bir oyuncu aldı. Appiah süper bir transfer. Bize büyük güç katacağına inanıyorum. Appiah, benim orta sahada daha rahat oynamamı da sağlayacak. Önceden defans ağırlıklı oynuyordum. Appiah’ın gelişiyle daha fazla hücuma çıkma şansı bulacağım’ dedi.
Hedeflere ulaşacağız
Çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerini anlatan Aurelio, takım olarak ortaya konulan bütün hedeflerde en üst noktaya ulaşmak istediklerini belirtti. Brezilyalı futbolcu, ‘Artık tecrübemiz arttı. Ligde ve Avrupa’da taraftarımızı mutlu etmek için yola çıkıyoruz. Üçüncü kez üst üste lig şampiyonu olarak, tarihe geçmek istiyoruz. Ayrıca Türkiye Kupası’nda yılların özlemini bitereceğimize inanıyorum. Şampiyonlar Ligi’nde de geçen yılki çıtayı yükselteceğiz’ diye konuştu.