Elensar77 Ewt aynı baslıktaki gibi bende oyun su an full yani bitti ama silahlarımı bırakmak ve yeni modlar ile sehirleri gezmek istiyorum ancak silahları bırakamıyorum bi el atında su silahları atayım bu arada silahların mermisi bitmiyo :(
*EmPeRoR* Efet arizen dogru sölemis mermisinin bitmeme sebebi cephane sifresini yazmandan kaynaklaniyordur. O çok süper oluo aliom elime 2 tane sawed-shotgun dagitiyom
celikeins Oyunu %100 bitirince sınırsız cephane oluyor.Hileyle değildir.Ayrıca Katie kız arkadaşın olursa ölsen bile silahlar sende kalıyor.
Witch-King gta vice cityde böyleydi mermi hiç bitmiyodu hep kendimi öldürüyodum sonra silah falan almıyodum
AiAS Orjinal Mesajı Yazan: arizen yok yaa ben denedim polis yakalayınca silah milah kalmıo celikeins'in dediği gibi eğer katie kız arkadaşınsa -kız galiba hastanede çalışıodu- ölünce silahların alınmıo.
aRiZen Orjinal Mesajı Yazan: AiAS celikeins'in dediği gibi eğer katie kız arkadaşınsa -kız galiba hastanede çalışıodu- ölünce silahların alınmıo. ok ölnce alınmıo ama ben polise yakalattırdım kendimi ozman hepsini aldılar
scarface1023 Kız sadece hatanede etkili oluyo.Yani silahların sende kalıo.O yüzden polisler silahlarını alıyo.Sadece hastanede geçerli.Polislerde deil.