scarface1023 Orjinal Mesajı Yazan: PulC hhayır bende manual oluyo. hot coffee yok Abi nasıl ya.Gösteriyomu herseyi.Yoksa gostermiyomu. :confused:
PulC ya bi kızın üstü açık altında kilot var, biri hemşire kıyafeti giyiyo(fantezi olayı) birinde sadece sütyenle don falan yani hiç biri çırılçıplak deil ama hepsini düdükleyebiliom
scarface1023 Düdüklemeyi gösteriyomu.Bu nasıl oluyo.Kahve içmeye davet ederekmi oluyo.Yoksa dildo filan verincemi?
PulC başardın kahve içmeye davet etti dio. arkadaşlar inın itimat edin hakketten hot coffee yok ama oluyo.
PulC walla arkadaşlar hiç bi yama veya mod yok benim oyunda. Tr yama bile yok almanca oynuom. oyun korsan.
xxxxxxxxxxxxxxxx hocam kıza gerçekten çiçekten başka şeyler de veriliyomu veriliyosa ne veriyo bendede progress full fakat içerde ne yaptığını göstermiyo
PulC Orjinal Mesajı Yazan: scarface1023 Alamancamı.Almanlar el atmasın oyuna.:D valla elmi atmışlar başka bişeymi atmışlar bilmem :D bide şu vibratoru bulamıom bi bulsam onuda vercem kıza :D
xxxxxxxxxxxxxxxx hocam vibratorü nerden bulucam bende bi tane varda oda vibratör diil sanırsam pembe bişi
scarface1023 Hocam ben polis karakolundaki duştaki dildoyu buldum.Ama başka bulamadım.Bulan varsa haber verse haber versin laaaa.
xxxxxxxxxxxxxxxx hocam ben grove 4 life diye bi mod yüklemiştim(saveler çalışmıyo)hoc coffe de yüklüydü o modda ryder ın evinin önünde bütün vibratorler vardı ama sevgilime götürmeyi denemedim