GencFB33 ya arkadaşlar bu S görevinde cesar la bi görev yapılıyor. adı los desperados. herkes birbirini falan öldürüyo evler yanıyo bu bölümü nassıl geççez bi yardım ediverin lütfen teşekkürler..
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: GencFB33 yau yok mu koskoca forumda bu bölümü bilen!!! böyle demen çok saçma :mad: biraz araştırsaydın bulurdun biz bu bölümü kimbilir kaç kere anlattık
GencFB33 saol abi teşekkürler ayrıca özür dilerim acelem vardı o yüzden araştıramadan yazmak zorunda kaldım. tekrar teşekkürler...
emuks ya arkadaşlar bölümün adını tam hatırlamıyorum pulaski adında polis arabasıyla kaçıyor arabasına bazuka attım patlamadı ne yapayım
Maxpayne1905 ya arkadaslar ben bu araba ve dans etme bölümleri var ben bu bölümleri nasıl gececem hileli olursa daha ii olur şimdiden tşkler
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: emuks ya arkadaşlar bölümün adını tam hatırlamıyorum pulaski adında polis arabasıyla kaçıyor arabasına bazuka attım patlamadı ne yapayım hileyle oynuyosan jetpackle takip et arabanın tekerlerini patlat
yetkiiin Orjinal Mesajı Yazan: Maxpayne1905 ya arkadaslar ben bu araba ve dans etme bölümleri var ben bu bölümleri nasıl gececem hileli olursa daha ii olur şimdiden tşkler daha ayrıntılı anlatırsan yardımıcı olabilirim
Maxpayne1905 şimdi abi şöyle hani CJbir yere gidiyorya ona araba veriyorlar üstü açık bir araba veriyorlar sonra arabayı dans ettirme yerine gelince yapamıyorum 2 tuşuyla caps lock tuşuyla ama ben yapamadım alttaki yön tuşlarını takip ettim olmadı bu dans işide CJ sahil partisine gidiyorya orda DJ ile konuşuyor DJ diyorki dans edebilirmisin diyor bende olumlu cevap vermek için Y tuşuna basıyorum aynen o araba bölümündeki gibi orayı geçemedim sadece onlar kaldı x_large bana yardım edebilirsen sevinirim saygılar
yetkiiin arabalı bölümü numlock'la yapcan Açmayı unutma!!! diğeride DJin yanına gitcen bikaç kere y'ye bascan müzik başlıyo dans etcen Yön tuşlarıyla
celikeins araba dans ettirme:num8yukarı---num2aşağı----num4sola----num6sağa CJ dans ettirme:normal yön tuşları.
mekrem herkese iyi günler benim takıldığım yer bir ucağın arkasına motorsikletle atlamanız gerekiyor. işte orada daha uçağa yaklaşmadan uçak havalanıyor. nedendir? uçağı neden yetişemiyorum. Motor eğitimi alınmış durumda.