Polat Alemci Ne korkunç değili!Acayip!Andrenalin bir anda acayip fırlıyor. Ben öyle bir korktum ki,sahilde sabah 4te dolaşırken bi ayyaş bıçak çekip paramı istese bu kadar korkmazdım VALLAHİ!
footer Orjinal Mesajı Yazan: KalkVeSavaş aniden yüz çıkıyor,onlardan mı buda. yok onlardan deil gir çok süper
Brian Moser ben bunu izleyip de diğer üyelere de nasıl izletirim psikolojisi içinde olan adamı iyi bilirim yemeyin bizi de söyleyin nasıl bişey? :D
footer Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu alla alla izleyin görün abi :) GÜZEL bişey denebilir :);) ewet ha ii o zaman video yu koymayıp birbirimize anlatalım:D
SuperBamm ağbi ağzıma gelen küfrü ettim 3 kez isledim üçünde de aynı küfürler ananı diye başlayan tüm küfürler... ::D:D:D:D:D:D
RubenMartin oturduğum yerde arabanın nerde olabileceğini düşünürken karşıma çıkıp anırması hoşuma gitti...
ZlataN abi naaptın öle ya bi de sesi sonuna kadar açtım evdeki herkes noluya lan one öyle dedi ailecek tırstık güzeldi :)
Pentagram_15 Ben ki hissizim diye herkes hayret eder bana valla tek başıma karanlıkta ki bu videoyu bilmeme rağmen ateş bastı valla helal olsun adamlara. Üyff