hellraiser Bu siteyi kullanan varmı aranızda. http://www.yonja.com/profile.jsp?u=638405898 Profil linki burada.Bir Scn grubu oluşturayım dedim.İsteyen eklemek için tıklasın orada grubu kuralım.Geyik olur hem :)
hellraiser Arkadaşlarını ekliyorsun bir nevi msn gibi profil oluşturuyorsun onlarla ilgili yorum yazıyorsun.Eğlenceli oluyor eskiden saçma gelirdi ama can sıkıntısından uğraştım biraz.
Eagle-Eye bu bir nevi çöpçatan sitesi esas amacı da oydu ama çok büyüdü fan club'lar falan da girince işin içine.. o listedeki insanların arkadaşlarını falan görüyorsun ordan tanışma falan muhabbeti yani
masterran o siteye kız-erkek arkadaş bulmak istiyosan gidicen, yoksa öyle maksat muhabbet olsun diye gidiyosan işin ne, msn'si var, icq'su var...scn'si var :)...
cracks ewet benide bi arkadş davet etti.ben diom çöpçatan sitesi.o dio yok ya burda konuşuon.yorum yazıon.ya bunar bahane.tamamen bi çöpçatan sitesi.zaten kuruluş amacıda o.büyüdükçe amacı dişti gibi gözüküo ama hala amaç atyno
hellraiser Ne yapalım profil resmini geçici olarak koydum siz önerilerini getirin koyayım oraya beğenilenleri;)
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: taifun mesela fm deki scn takımının bayrağı olabilir Değiştirdim profil resmini.
ta1fun Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Değiştirdim profil resmini. arkadaşım eline saalık çok gzl olmuş
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: taifun arkadaşım eline saalık çok gzl olmuş Önemli değil. Burak Reis daha yeni kurduk bunu tabi pek kişi olmaz.Sen zaten kendinide eklememişsin sanırım.
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: Last_BLow Bnmde vardı bi ara unuttum şifreyi fln.. Şifremi unuttum filan yap. ;)