Orjinal Mesajı Yazan: rammstein
şöyle bi sorum var..
tv de ilk önceleri bu çizgi film benjamin olarak gösterildi, eric vardı kartal vuruşu falan yapan, sezar vardı magnum vuruşu vardı.
tsubasa televizyonda daha sonra gösterildi, yani şimdi bizim oynadığımız tsubasa nın oyunu benjaminin ki mi? yoksa ikisi aynı karakter mi?
emule de "captain tsubasa" diye aratınca da oliver benji falan yazıyo gene yani bu bağı yıllardır anlayamadım bileniniz varsa yazsın lütfen harbi...
Senin Dediğin Doğru Bende "Benjamin"i Seytrederdim Mübtelası Olmuştum. Dediğin Gibi "Eric" Vardı "Sezar" Vardı. Burda Çözemediğim Olay Şu Benjamin = Tusubasa, Sezar = Kojiro Hyuga Eric = ?. Neyse.
Ne Filimde Be Sabahın Erken Saatlerinde Kalkardık. Hatta Bi Ara :D Mahallede Maç Oynarken YYYYYYAAAAAAAAAAA KARTAAAAAAAAAAAL VURUŞUUUUUUUU Diye Bağırıdık. Hey Yavrum Hey Ne Günlerdi Beeeeee.
Neyse Beyler Ben Bişey Buldum Oyunda "S" Tuşuna Bastığınız Zaman Oyun Saveleniyor Ondan Sonra "L" Tuşuna Bas Savelediğiniz Yerden Başlıyorsunuz. Mesela Örnek Vereyim. Ben Rakip Kaleci İle Karşı Karşıyayım. Şut Çekmeden Önce "S" Tuşuna Basın. Sonra Şut Çekin Gol Olmaz İse Bu Sefer "L" Tuşuna Basın Savelediğiniz Yerden Başlar. Artık Gol Atana Kadar Öyle Yapın. Tam Terside Olabilir. Rakip Forvet'le Kaleciniz karşı Karşıya. Şut Çekmeden Önce "S" Tuşuna Basın Golümü Yediniz. "L" Tuşuna Basın Savelediğiniz Yerden Başlar. Ayrıca Takımı Geçtiken Sonra. Şifre Falan Yazmanıza Gerek Yok ( Ama Siz Yinede Her İhtimale Karşı Alın Şifreyi ) Maç Bitti "S" Tuşuna Basın Oyun Savelenir. Ondan Sonra Oyunu Kapatın Bi İki Saat Dolaşın Oyunu Açın "L" Tuşuna Basın Kaldığınız Takımdan Başlarsınız. Hadi Size Kolay Geleeeee...