Engin-gs Evet , Pires de elimizden kaçmış. Bunun üzerine bir konu açayım dedim. Son 3 sezonda takımımızda olan veya transfer ederken elimizden kaçırdığımız oyuncular kimler? Benim aklıma gelenler ; * Ahmed Hassan * Önder Turacı * Tuncay Şanlı * Servet Çetin * Çağdaş Atan * Okan Koç * Souleymane Youla * Juan Roman Riquelme * Robert Pires * Marcelo Gallardo * Rivaldo * Federico Insua * Ze Roberto * Luis Figo * Manuel Rui Costa * Serginho * Felipe * Faryd Ali Mondragon * Franck Ribery Benim aklıma gelen oyuncular bunlar. Bazıları elimizden kaçmadılar ama kulüplerinde kaldılar. Sonuçta girişim yaptık ama alamadık. Sizin aklınıza gelenleri de yazın.
mirдňdд elinizden kaçanların çoğunu da beşiktaş almış Ahmed Hassan Çağdaş Youla Okan Koç Kürşat Duymuş
CarlosSantana engin arkadaşımız 19 oyuncu bulmuş bi de tugaygokdeniz davids dedi battousai kürşat dedi tam **21** oyuncu!!! yuh bize be bu kadar adam elden kaçar mı? bu arada mahmut hanefi , ilhan mansız tümer ve yordanov'u da ben ekliyim **25** olsun!!!
TheFahrix Arkadaşlar yapmayın. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki GS bu oyuncuların hepsini elden kaçırdı. Bunların bir kısmı ilgilenilmiş oyuncular, diğerleri de medayanın uydurması oyuncular. Elden kaçanlar dediğiniz zaman; Appiah deseniz onu anlarım...
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean elinizden kaçanların çoğunu da beşiktaş almış Ahmed Hassan Çağdaş Youla Okan Koç Kürşat Duymuş Maalesef öyle. Peşinden koştuğumuz birçok adamı size veya Fenerbahçe'ye kaptırdık.
cracks ya burdaki bi çok kişi medya uydurmasından.veya ilgilenilmiş.dooru dürüs 9-10 tanesi kaçtı elden
-Connect- "Bu medya hergün atıp tutar, inanan var mıdır acaba?" diye düşünmüştüm, aldım cevabımı.. :)
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- "Bu medya hergün atıp tutar, inanan var mıdır acaba?" diye düşünmüştüm, aldım cevabımı.. :) ne atıp tutacak? orda sayılan oyunculardan yarısından çoğuyla ilgilenildi ;)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: CarlosSantana ne atıp tutacak? orda sayılan oyunculardan yarısından çoğuyla ilgilenildi ;) Gözünle mi gördün? Yönetim mi açıkladı? Nerden biliyorsun yani? :)
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker Fotomaç ın dediklerine gore Deco C.Vieri Guti Salgado Okan Yılmaz Okan Yılmaz dışındakilerin hepsi yalan. Diğer 4'ü Florya'nın önünden bile geçmez ;)