Exvision EA firması ilk önce Fifa ve NBA oyunlarının 2006 versiyonlarında ne gibi özelikler olacağına dair ekran görüntülerini yayınlamışlardı.Şimdi ise sıra Total Club Manager serisinde.. İşte karşınızda TCM 2006'dan ilk görüntüler...
Elensar77 Valla özenti felan ama hiç fena gelmedi bana,belki bu sene bi rakip olabilr fm ye en azından cm den iyi olacagı belli!
Clooney86 tcm hızlı ve güzeldi ama 3d matçh berbattı bence birazda kolaydı şimdi 2 d yapıp oyuncu database sini fm e yaklaştırabilirlerse bu oyun patlama yapabilir..!
exiting cm den kötü yapmak için zaten bi hayli oyunu bozmak gerekir (hellraiser e katılıyorum 2d yapay zeka önemli)
beasley11 bi kere ea spor oyunlarında yaptığı en ii oyunlar nba nfl nhl falan fakat futbol ve menajerlikte berbatlar futbolda pes menajerlikte cm5 e rağmen bu sezon patlama yapacak cm o yüzden tcm yi bırakın boşuna vakit harcarsınız
Scorpions1905 FM İ NASIL KIYASLIYORSUNUZ TCM 2006 YA HELAL OLSUN SİZE YANİ :d :d :d :d BEN FM DE BİR KİŞİYLE İKİ TAKIMDA OLUYORUM TCM 06 DA OLUNDA GÖRELİM HEMDE AYNI LİGDE :d :d :d :d